budapesti:
szvsz ez a "szívesen átadjuk az adatokat hogy segítsünk" kb. felér egy "ne írj hülyeségeket inkább nézz utána!" felszólítással, csak udvariasabban megfogalmazva
Robcsee latom meg mindig nem heverted ki a tegnapot, egyebkent akartam mondani: Oszinte reszvetem...visszaolvastam a delutant...eleg kemeny volt (en aludtam,asszem ez volt a helyes dontes):))
Eddig is voltak adatok, csak az a marha nem tudta kibogozni...lsd. ki tudja melyik Genesis a tulaj, meg egyaltalan ki kapta a tamogatast, es tarsai.
Az egesz beszolas inkabb jelzeserteku volt, hogy ok segitenek, leirjak nyomtatott betuvel az osszes ismert tenyt (tulajok stb), es akkor Egon elhagyhatna a fikazos parazos frocsogos osszeeskuveselmeleteit.
Amit írsz, de a tegnapi kommentnek is, ami uez, olyan felhangja is van, hogy felajánlotta az adatokat...
Eddig titkolta? Nem volt hozzáférhető? Vagy mi ez, ha csak most adja át őket
Az AAA is jó lesz legalább is jók a kilátásai, csak hát nem mindegy mikor száll be valaki. A Genezisbe én majdnem fennt szálltam be 2700 felett, de én vettem és nem kell a gyereket okolni, én is és Te is jót akartál... de ne temessed, semmi nem indokolja hogy rossz legyen a vége sem az AAA-nál sem pedig itt ( próbálkozzál akkor a Csepellel most indul )
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...