Nem akkora ász ő, hogy ennyit érjen a szava. Ehhez kellett a sok havi szüttyögés, ami itt volt.
Amúgy nem rosszak ezek az összeesküvéselméletek, de azért nem túl életszagú.
A kinevezéses hír nyilván azért lett bedobva, mert gáz volt. Szerintem az első kapavágásig tuti lesznek még ilyen leszúrások (1700-ig biztos) de ez nem az ilyen egonoktól lesz, hanem attól, hogy hosszú még az idő, hogy termelni kezdjenek a gyárak.
Már megvilágítottam egonka ténykedését. Most már azt mondom jól tette, bár nem etikus
"Neki mint az equitas hiteles elemzőjének hinni fognak a balekok, ha benyom egy kamú chartot, ami azt sugalja a balekoknak, hogy gyorsan szabaduljanak meg bármilyen olcsón a genit pappertől. Majd az így elherdált pappert elkapkodja a megbízói számára, és tőzsdezárás után, este az Equitas le is veszi a kamú hírt, a honlapjáról.... "
Kedves Mik34!
Nagyon jól sejted, mint macska az esőt:) Hónapokig ment a hintáztatás, hogy mikor indul a Geni-Rally, és láss csodát az eszes egonka, mint hithű természetjáró, természetbarát nem hazudtolja meg magát, hisz a természet védelmében, a napenergia businessben. De türelme fogytán, ha már úgyis beharangozták a rallyt, venni kellene saját magának és a megbizóinak is, persze minél alacsonyabb áron. Neki mint az equitas hiteles elemzőjének hinni fognak a balekok, ha benyom egy kamú chartot, ami azt sugalja a balekoknak, hogy gyorsan szabaduljanak meg bármilyen olcsón a genit pappertől. Majd az így elherdált pappert elkapkodja a megbízói számára, és tőzsdezárás után, este az Equitas le is veszi a kamú hírt, a honlapjáról.... Ez egybeesik (véletlen) a Geni mérföldkövével, a Vezérigazgató kinevezésével, mert a gyár már épül, és pikk-pakk termelés lesz.
Ügyesen ki lett ez találva egonka! Gratula érte! :))) Jó hogy nem inogtam meg, sőt sikerült nekem is belecsipnem az alján egy kissebb pakkba. Majd 400%-nál ugrálhatnak ki az ablakon a balekok, akik felültek egonka ostoba elemzésének.
mik34: (szinte) nyilvánvaló, hogy valamilyen formában kiszivárgott a hír. Számomra nem kérdés. Max az, hogy miként, szándékosan, avagy sem. + hogy mennyire lehet ezért odacsapni egonéknak...
engem először az ÁLLAMI támogatás győzőtt meg a hitelességről most meg itt van Vitvera Úr egyszer már felhúzott egy high-tech gyárat a semmiből és van tapasztalata ami ide kell
Illene 2200-ig menni mivel tegnap hír nélkül csak úgy 340-et esett aztán visszajött 130-at
Ma kijött egy olyan hír ami megnyugtató, hisz egy ilyen kaliberű ember nem adja szarhoz a nevét ő valűszínüleg látja hogy ez megvalósítható nem azt mondja 2hónap, 6hónap, hanem hogy menni fog ahogy 2 kormány is annak látta, akkor mi itt hozzá nem értő kis tőzsdés büfik/spekik mi aztán tudjuk
Csak az nem tetszik, hogy itt nagyon klaffolt egy pár dolog... Egon kijön a jó kis elemzésével (közben egyesek szerint vételre buzdít - gondolom maga is vesz), aztán másnap megszólal a management, aki 1.5 hónapig hallgatott... És jéééé: kineveznek egy nagy nevet a magyar gyár élére. Közben pedig valakik tudtak 1 nap alatt piszok jól keresni, kockázat nélkül.
Tény, hogy lehet ezt máshogy is értelmezni (a management meg akarta mutatni Egonnak, hogy nem lufi), de akkor is ott motoszkál ez a csúnya gondolat az ember fejében...
Hehe... öreg beruházó vagyok az energia iparban, sok milliárdos beruházást vezettem már le. Tudvalevő, hogy a zöldmezős beruházások, főleg ha piaci hiánypotló kurens terméket fog gyártani, akkor a megtérülése szenzációs eredményekre képes. Persze veszély is van ebben, mint anno a magyar mikroelektronkikai vállalat megépült, és világszinvonalú termékeivel zavarta a távolkeleti és Szovjet konkurenciát... hogyan-hogyannem véletlenül leégett a gyár .. :( Reméljük a napelem, mint az egyre drágább fosszilis energiák versenytárasa nagyon keresett marad a piacon. Persze fejleszteni szükséges, ezért a K+F részét is biztosítani kell a gyárnak. Jelenleg a hatásfokkal van a legnagyobb gond, mert közel egy gözgép 18-20%-os hatásfokával egyenértékű, azzal a külömbséggel, hogy nem bányászott nyersanyagot használ fel elektromos áram előállítására, hanem a napfényt. Ez pedig szinte korlátlanul rendelkezésre áll. Főleg, a globális felmelegedés hatására, egyre több a napsütéses órák száma. Már az is nagy segítség lesz egy-egy háztartásnak, ha ezzel a pár négyzetméter napelem alapú árammal fedezik a ház klímaberendezéseinek energia szükségletét.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...