Mercurius, lehet, hogy meg is keresték babicsot, csak keveselte a juttatást!!! :-) Most majd többet lehet kínálni neki. :)
Amúgy elég gáz, ha egy ilyen babics így le tudja dumálni az árfolyamot. Viszont a rosszindulat ott látszik a pasin, hogy kérdésekbe bújtatott állításokat tett. Vagyis mintegy sugallta, hogy itt valami nagy-nagy suskus van a háttérben.
Bevallom, egy pillanatra én is elgondolkodtam, hogy hogy is van ez a cég/tulajdonosi struktúra, de csak egy pillanatig.
No, szerintem emiatt a csúsztatások miatt volt szemétség az az "elemzés".
Akkor is: a lényeg a tőkeemelés, és arról hallgatnak még mindig. Szerintem nem fog nagyot emelkedni mostanában. Legjobb esetben vissza 2200 köré... Remélem, nem lesz igazam ;-)
Vitvera úr kinevezése számomra azt jelenti, hogy lesz gyár Magyarországon. A cég eddigi közleményeiből kiindulva ez azt jelenti, hogy legalább két gyár felépül záros határidőn belül. Annak külön örülök, hogy TOP 10 menedzsert szerződtettek le.
A mai napon a KBC Equitas honlapján az elemzések rovatban a Genesis Nyrt.-ről megalapozatlan és félrevezető információkon alapuló anyag jelent meg. Virág Ferenc úr, a KBC Equitas vezérigazgatója intézkedett, hogy a megtévesztő elemzés a KBC Equitas honlapjáról azonnal lekerüljön. A Genesis Nyrt. felajánlotta, hogy egy a valós tényeken alapuló elemzéshez megfelelő információkat biztosít a KBC Equitas elemzői számára. - olvasható a Genedsis közleményéban.
Namégegyszer: Genedsis közleményéban :)
Virág Ferenc Úr, én ilyeneket nem engednék meg! :)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...