Jomagam ugy vagyok vele, hogy amig nem realizal az ember, nincs veszteseg, csak kisebb-nagyobb szamertekek.
Nem is utoget a guta,csak bodritol, meg xenutol neha, mert millioszor mondjak el ugyanazt...
Nem a kajapenzt kell Genesisbe rakni, az biztos,hanem azt ami raer.
Törölt felhasználó2007. 11. 07. 12:04
Engem vhogy a Geni sztori az FTC létesítményeire kiírt pályázatra emlékesztet.
Már megvann a befektető (nyilatkozik is az angol a lapoknak), aztán amikor kihírdetik a pályázat eredményét akkor kiderűl hogy megint pofáraesés van megint.
Rényinek is belyöhetett a képbe vki, ezért nyilatkozhatott hogy hetek kérdese a hír (járja is Londont rendesen). Úgy látszik azonban vmiért nem jön össze a dolog.
De nem adja fel, egyszer csak sikerűl. Persze lehet hogy csak hónapok múlva, addig meg sűllyed a Geni a saját súlya alatt.
Ma reggel Milliók reggelire, olvasói kérdés a Genesisről, mi várható ma.
Műsorvezető: Itt van előttem a Portfolio technikai elemzése, felolvasom.
"Amit az Rába megcsinált fölfelé, azt a Genesisnek lefelé sikerült, hiszen a 2150-es támasz áttörésével újabb negatív jelzést kaptunk. A részvényt a tegnapi kereskedés során a 2000 Ft-os támasz megtartotta, de a az eladói jelzés ... öö ... megfordulni látszik, mára emelkedés várható." Ez hangzott el.
Ezzel szemben az eredeti szöveg: "Amit az Rába megcsinált fölfelé, azt a Genesisnek lefelé sikerült, hiszen a 2150-es támasz áttörésével újabb negatív jelzést kaptunk. A részvényt a tegnapi kereskedés során a 2000 Ft-os támasz megtartotta, de a az eladói jelzést adó Stohastic, és a továbbra is a középvonal alatt tartózkodó MACD alapján nem várható az eső trend fordulata."
Úgy tűnik, ez a sikeres és népszerű elemző receptje: azt kell mindig mondani, amit a "nép" hallani akar...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...