Én is így vagyok egon írásaival!
Ezt tényleg nem olvassa senki a kbc-nél?
Még a tőzsdefórum is átveszi már a sok baromságát!Aszittem az kicsit komolyabb társaság!
Ha esetleg bejönnének Egon írásai rendszeresen,azt mondom,h rendben van hozza le bárki.
Mondjuk olyan szempontból jól csinálja,h ilyen világgazdasági környezetben inkább lefelé kell várni dolokat,mint felfelé,de ez olyan,mint a meteorológus..ha van egy csöpp esze az se fog télen +30 fokot prognosztizálni...
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 14:08
Talán egy hazai kisbefektető unta meg a "lassú haldoklást" és piacra dobott egy "nagyobb" pakkot. Ez még nem az igazi pánik! Ezt a tételt még felvásárolják azok, akik azt hiszik, hogy eddig lemaradtak vmiről! 2600-nál milliárdos nagyságrendekkel szálltak be . Amikor ők is megindulnak kifelé az ajtón (amin nem fér ki mindenki) majd akkor....
Az is lehet,hogy Egon csak ki akarta ugratni a nyúlat a bokorból.Úgy látszik nem sikerült neki,mert ezek meg se nyekkennek!!!!
Menjen már oda egy újságiró,kérjen tőlük interjút!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 13:54
szerintem,ha a cég (genesis) korrekt, akkor a mi egonunkat bepereli rágalmazásért
ha nem lép semmit:
a, venni fogják folyamatosan és dörzsölik a kezüket,hogy ez az egon olcsóvá vizionálta számukra a papírt (egon úr lehet kap ezért a nagy műért 200 db részvényt? :)
B, életében először beválik egy káosz elmélete, hajrá egon én szurkolok neked hátha egyszer eljön számodra az apokalipszis 7 lovasa_____ 250forintos genesis árfolyamon.
UI:csak az nem értem hogy a kh-nál nem olvassa valaki egon írását mielőtt felteszi a nagy elemzései,
Persze, ha bukom, azért mindig az elemző a hibás.
Ha olyan jó a cég, akkor semmi ok aggódni, mert a bennfenntesek pár napon belül úgyis kihúzzák majd új csúcsra. Akkor meg minek engem szidni ?
előzmény: 'Ferenc86' üzenete (#42976) " link
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...