Akinek volt már részvénye,és ma nem adta el,
az való ide !
Szerintetek megtisztultunk már teljesen?
Hála istennek a nagyok nem szórták...
Nem tudom...még egy ilyen beöntést nem bírna ki az idegrendszerem.
Na gyerekek ujra rávettem.. bár meg kell mondani nem vagyok nyugodt... nem örülök hogy ujra rá kellett vennem 2000 ft on... mindegy.. jöjjön aminek jönnie kell! :)
tetszenek nekem ezek az "amikor már befutottam legendákat kreálok" típusú mesék.
mint billgécc, hogy milyen laza volt a microsofttal.
laza a fenét, parás kis tini volt az is pénz nélkül, meg burcsázott a garázsban, persze amikor bejött neki akkor már megírta hogy milyen menő volt fiatalon is.
nekem senki ne mondja hogy olyan laza volt pl. kosztolányi hogy tett rá ha szétbukta az agyát, a fenét.
ja, hát majd 70 évesen amikor százmillióim lesznek tőzsdéből és mondjuk pl. 1-2 millió vagy 10 millió bukóban leszek valamivel akkor én is gyéártok ilyen laza okosságokat.
Jól mondja kolega! :)
Kosto nem is engedte, hogy az árfolyamcsökkenés miatt zargassák! Azt mondja, ha valamelyik bróker fel merte hívni, hogy csökken az árfolyam valamelyik papírjában, ott szerződést bontott.
Persze, írja, mi lett volna, ha éppen zenehallgatás közben közlik a hírt?
Igaza volt maximálisan, jól kiválasztotta a részvényeit, egy jó időben bevásárolt, és max hetente egyszer ránézett. Had fusson!
De egyébként sejtem megint az a gond velem hogy igazam lett,
mert én már 2500 nál is azt mondtam hogy vége lesz, persze amilyen barom vagyok nem szórtam ki mindet.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...