Figyuzz,
ilyen alapon ugye minden befektető aki így vagy úgy elbukta a pénzét (legyen itt pl. szó a baumag, dunaprofitról, vagy ha tőzsde akkor ugye a brau, zalakerámia és hasonlókról, vagy éppen bármelyik bank csődjéről...stb.) ő maga a hibás.
Miért nem rakta befőttesüvegbe vagy ásta el a kertben.
Tulképpen ez igaz is egyébként.
Ki beszél a vagyonáról, meg a vagyona feléről?! Mindenki, akinek kicsit is helyén van az agya, a "felesleges" pénzével tőzsdézik. Tisztában voltunk/vagyunk a kockázattal. Te nem?
Nem így van.
Jó egyrészt ugye ha itt vagy már kapzsi vagy nem érde be a nullszázalékos betéti kamatokkal.Tény.
Viszont amikor eljátszák egy közgyülin hogy minden oké, meg jó kis tőkeemelés 2-3 hét ésatöbbbi, erre belevesz az ember ugye.Aztán jól megszívatják.
nemcsak engem.
na ez már nem az én hibám.
Kutyus.
Ide írogatsz, ahelyett hogy kiszállnál. Mit idegeskedsz? Dobd a francba, és repülj rá más papírokra.
"Átvertek minket piszkosul, rohadék genesis,"
ez tökéletes dilettáns hozzáállás. Ki mondta hogy vegyél? A rohadék genesis?
Nem. A kapzsiságod. Aki megvette, azt okold.
Saját magad.
Teccik nekem ez hogy elvesztitek a fél vagyonotokat de ezért csak nyomjátok a szöveget hogy jó lesz.
Bár végülis a nagyok szerint nem is valódi spekuláns az aki nem kész arra hogy akár a vagyona felét elveszítse....
hát én nem vagyok az.
Átvertek minket piszkosul, rohadék genesis, nem lesz ebből semmi sem, naponta idegbaj kerülgeti az ember emiatt a mocsadék miatt, egy napot nem képes már felfelé menni.
Szemét.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...