nekem is gáz az ára, tele vagyok plafonig.
De lesz gyár, erről meggyőződtem személyesen. Természetsen kell hír, mert anélkül ez van......bepánikolnak néhányan és odabasszák értelmetlenül.
Várni kell és kész, én nem adom el,ű
Amim van: Genesis, Rába és egy kevés Otp.
Ez igy van Boston en is csak trade-elni akarok a felevel jelenleg es eddig bejott a szamitasom. Jelenlegi helyzet szerint azonban lehet meg picivel lejjebb is az alja sztem. A Genesis hosszu tavon tovabbra is jo biznic lehet, ezert is bizom benne a masik felevel.
Nekem is van még 2730-ról is, emlékeztek amikor közek két napig nem volt kereskedés akkor 2540 körül nyitott és rögvest felment majdnem 2800-ig addigra olyan sokat olvastam és azt hittem értem, hogy vettem és nem is keveset ( szerintem ) én még mindig tartom és talán a kommunikációt hiányolom egy kicsit. Jó befektetésnek hittem hosszu távra, de a topickba egymás hergelése nem biztos hogy jó ötlet. Egyszer már eladtam még régebben amikor a nagy beszakadás volt, azóta megtalnultam hogy milyen a genesis, és jóval felette vettem vissza, lehet hogy bár ne tettem volna.... lehet hogy egyszer még örülni fogok hogy hittem a projektben ki tuda?.
Na hát igen !
Csak februártól tőzsdézek.
De amilyen papírom volt eddig majdnem mind a duplálya....
Csak azt sajnálom hogy eladtam a Pflax-om amit 600-as ban vettem sorosan...
Meg az econetet amit fillérekért..
Na de nem panaszkodom !
Így is jókat kerestem rajta.
Bocs az offért !
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...