Engem meg nem.
A londoni bevezetés azt jelenti hogy a tőzsdén akarják elsózni a tőkeemelés papírjait, mert nagybüfi a fasorban sincs.
Egyre inkább csődnek látszik az egész.
Végső stádiumba lépett aG:E:I:N projekt. Már csak órák kérdése és az árf. kitör a jelenlegi alvó stádiumából.60%-os megugrás várható a hetekben! És ez csak a kezdet!
bevezethetik ezt akárhová (a humetet is bevezették az usaban, mit értünk vele?) de ettől még nem lesz nagybüfi.
vagy az a cél hogy a tőkeemelési pakkot komoly vevő híján majd a londoni tőzsdén elpasszolják kisbüfiknek?
inkább azt magyarázd el miért nincs hír.
Nincs befektetőjük?
Ezeket a technikai szövegeket talán már létező gyáér esetén kellene élvezni, addig tök felesleges szerintem amíg semmi kézzelfogható nincs és csak álom az egész.
Rényit nem kérdezte senki miért csúszik a tőkeemelés?
Több mint egy éve nyilvános info hogy a Genesist csakis az Applied Materials által szállított amorf szilícium vékonyfilmtechnológia érdekli, ahol nincs szilícium kristály, mivel azt szilángázból, link vákum eljárással ülepítik rá a hordozó üvegre.
Szilán gáz ára 0,02 euro /Wp (0,2g szükséges)
Szilicium kristály ára 0,3 euro /Wp (8-12 g szükséges)
100.000 MW/p kapacításhoz elegendő szilángázt tud gyártani az ipar 2025-ig. Magyarán ebből van bőven.
Ui: DLPH, ment mail.
iWiw-en próbáltam elmagyarázni a dolgot fórumban.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...