Találtam egy cikket a neten! Ezekszerint megvan a londoni nagybefektető, az AEGIS GROUP médiacsoport személyében? Pénzügyi befektetőként ők is láthatnak fantáziát a Genesis solarbizniszében. A cikk október 25.-i és a Genesis után zárójelben szerepel az A0B63J kód, ami a Genesis Energy kódja, rákattintva láthatjuk is a frankfurti áfolyamot! Egyébként kísérteties a hasonlóság a nyár elején megítélt spanyol támogatással kapcsolatban, az is először egy spanyol internetes portálon szivárgott ki és csak jó pár nap múlva jelent meg nálunk! Ha ez igaz, akkor holnap nagy valószínűség szerint elszállhat az árfolyam!
mert ha igen, akkor páran most nagyon megszerettek : ))
Törölt felhasználó2007. 10. 30. 17:26
....................
Törölt felhasználó2007. 10. 30. 17:25
Már nincs sok hátra egy kicsit legyetek türelemmel és hamarossan elérjük a várva várt c.árat.a65-öt.Addig is jó kereskedést! Stoppokra most már jó lesz figyelni,nemhiába szőltam hétvégén. Én csak jót akartam de ti nagyon hálátlanok voltatok. Többszőr már nem fogok szólni,tanuljatok a saját károtokon és aCivin 01 legyen a legnagyobb bajotok. Nem levédett név,és nem az ő nevében szoltam hozzátok.Csupán egy kis hozzáértő baráti társaság ellemzését osztottam meg veletek,amit nem vettetek jó néven,a névre terelve a lényeget. Pedig a név nemsokat jelent,de a tartalom hosszutávu. Majd érezni fogjátok,napról napra.
Adjak adjak...napi par ezer dbot...kulonben reg nem itt tartanank!!!
Fejezd ma be legyszi!!!
EZT nem hiszem el...nincs tenyleg jobb dolgod,vagy tenyleg szotagszamban fizetnek teged?
(Mondjuk az utobbi esetben is lehetnel kicsit kifinomultabb, es valtozatosabb legalabb)
Please.
Törölt felhasználó2007. 10. 30. 16:29
1-3 darabokkal ugráltatják, de valójában már a kutyának sem kell:-(((
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...