Closingbell írja: ha én lennék a cégtulajdonos, én sem közölném a jó híreket, hanem megvárnám míg a remegőkezűek kiszorják, majd utána.----------- "Mutyi ország"- mutyi cégek"
drágáim, a genesisnek semmi köze az usahoz.
egyébként ha megfigyelitek, a nagy bukókban a kisbüfik és a spekik találnak menekülő kispapírokat.
viszont a gáz az hogy nincs hír a tőkeemelésről...így viszont átragadhat a pánik a genire, noha a másik oldalon éppen azt tarthatja hogy a hír bármikor jöhet.
Kérdés hogy kinek van igaza, van-e valójában büfi vagy nincs?
Ha igen akkor rényiéknek most kellene adni a hírt hogy megelőzzék a pánikos bukót!
de a nemzetközi hangulat egyre szarabb :( ez engem se nyugtat meg...
de még kedden lehet ebböl emelkedés.. ami azt jelenti hogy szerdán stagnálhatunk vagy enyhén emelkedhetünk mi is :)
Costingbell...
CSak érdeklödöm egyenlöre.. hogy mik a lehetöségek az ado elkerülésre.. azért ha van lehetöség kihasználhatom.. nem? (még van idöm májusig nem sürgös)
egyébként meg semmi baja nem lesz a genike árfolyamának mert tudni fogjátok hogy én kötöttem át nem kell megiedni..
a másik hogy a linamar nál mikor -9 % on átköttötték .. mi történt? csak hogy tisztába legyün ka dolgokkal...
semmi..
ugyanis átkötötték könyvtöl függetlenül -9 % on.. és a kereskedés ugyanugy.. azon a szinten folytatodott tölük függetlenül.. ( nem minusz 9 % on..)
csak erre mondtam hogy nem ördögtöl valo dolog ez..
Lassan kezdem ugy erezni, hogy ezt is kb. ott lehet/kell majd megvenni, ahol a Rabat a zuhe utan. (A nemzetkozi parabol nem hinnem, hogy kimaradna, a ehlyzet pedig csak fokozodik.)
Nem akarok nagyon belefolyni, csak Closingbellnek volna egy megjegyzésem:
Ha a te céged lenne a Genesis, és nem arra játszol, hogy kihúzd a lóvét az esetleges befektetők zsebéből, magasról szarnál az árfolyamra, mert a cég által megtermelt profitot akarod zsebrerakni. Arról nem beszélve, hogy még jobban leszarnád a remegőkezűeket.
Eddig mindig arról beszéltetek, hogy a genesis normális cég, amely értéket fog termelni. Ha ez így van, akkor a főtulajdonost leginkább nem kéne, hogy érdekelje az árfolyam, hiszen úgyis a profitra hajt. Ha ez a felállás, akkor marhaság ilyen fantáziálásokról dumálni, mert az árfolyamot a cég teljesítménye úgyis húzni fogja, a főtulaj pedig akkor sem akarja majd eladni a papírjait, hogy az osztalékot zsebretegye.
Ellenben ha mégis az árfolyam emelése szerepel elsődleges céljai között, illetve hogy elszedje a befektetők pénzét, akkor viszont nagy humbug lesz a cég, amiből semmi nyereség nem lesz, és visszaszáll az árfolyam a béka seggéig.
gog!
és ha mondjuk a piaci ár 2250 ft .. és azt mondom a broker cégnek hogy ..figyeljetek! :)
kössétek nekem át 2000 ft ra ... ugy is át tudják? ha a piaci ár nem ott van?
(láttam nagyoktol ilyet már hogy -10 % al a konyvön kivül kötöttek át több száz millios pakkot... például .. linamar...
Na és melyik cég tudná ezt nekem megcsinálni? pl ul?
Ez az eses arra volt jo , hogy kiussek a stopokat. Semmi masra.
2250ft megfogja az arfolyamot, igaz nincs ott ellenallas, de eddig mindig sikerult fole zarni.
Az elso hir a cegbirosagi bejegyzes lesz, mert addig ameddig nem jegyzik be a multkori tokeemelest a cegbirosagon, addig nem emelhetik fel ujra az alaptoket.
Szoval , ha ez a hir megvan akkor johet a tobbi.
Ha az en cegem lenne a Genesis , en sem tennem kozze egybol az osszes jo hirt. <Megvarnam mig a remegokezuek eladjak kis pakkjaikat.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...