Ne nézzük mindenben a legrosszabbat! Rényiék biztos, hogy nem fogják csak így kárba veszni a projektet. Lehet amilyen áron akarnak tőkeemlést nincs befektető, ezt se tartom kizártnak, akkor majd egy kicsit meghúzzák a derékszíjat és lejebb adják a jegyzési árat. Bevallom nekem nem ez a szakmám, így kevésbé értek a tőzsdézéshez. Ezért is nem írok ide minden pillanatban, feleslegesen nem szeretek károgni. Mindenkinek szíve joga,hogy mit csinál a részvényével.
Nézd, akkor még nem tudhatták, egyébként a pénz nem vész el, bennvan a cégben.
Szerintem túl magasra rakták a lécet.....és ilyen áron nincs külsős.
Ettől még a projekt nem elveszett,
3 lehetőség is van:
-saját pénzből emelnek
-alacsonyabb áron emelnek, ha ott van büfi
-vagy várnak , sunyítanak még, csak kérdés meddig.
mert ha eddig nem jött senki, ezután mitől jönne?
Ismét vörösben úszó hét elé fogunk nézni. :( Rényiék ígérték, hogy 2800 felett fognak jegyezni...Nagy befektetők állnak a hátuk mögött... Október közepén tőkeelmésről beszéltek. Viszont akár, hogy is nézem lassan novembert írunk. Nagyon biztosra akarnak menni ezzel a tőkeemeléssel, ha ennyire húzzák az időt. Remélem azért lesznek vállalkozó szellemű emberek akik képesek lesznek belefektetni ebbe a cégbe.
Kicsit hasonlít ez az állapot amikor a papír 1000 körül vagy inkább alatta állt. Kíváncsi vagyok mit fog hozni az elkövetkezendő hetek akár hónapok. Remélem csak pozitívan fogjuk megélni. Mindenesettre én tartom a pakkomat. Remélem nem fogom megbánni..
Mindenkinek további jó kereskedést kívánok!
Törölt felhasználó2007. 10. 24. 09:30
csak a "no para" a jelszó emberek...
hamarosan bejelentés lesz az új tulajról....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...