Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Erre, köszi! Jut eszembe don_king írt azóta h megigérte h leírja amire utalgat, mert sokmindent tud, de nem mondhatja el bár nem titok és el se tudjuk képzelni? ;)))
Erre gondolsz? don_king 2020. 01. 24. 11:43Előzmény: #28121 HathorValentin az csinál mindent. Airbnb tripadvisor stb. Beszéltem Fodorral. Nem csinált semmit, aztán mikor az új vezetés sürgette, bedurcizott, és valami kódokat nem adott át.
Jó cikk, köszi. Gondolom a kérdéseidre majd a tájékoztató választ ad, illetve továbbra is tudom javasolni a fórum helyett a közgyűlést, ahol szemtől szemben lehet a vezetőséggel beszélni. Csak ahhoz bátorság is kell ugye. Donking (akiugyenemfodor) írta múltkor, hogy ismeri Fodort és már ő se akart kifizetni téged, mert nem végezted el a melót megfelelő minőségben, aztán vezetőségváltás után behisztiztél és nem adtál át vmi kódokat, nem működtél együtt. Erre reflektálj kérlek.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)