Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Azt tudom h Te sose BUX hatizol, a blue papírokról mit gondolsz (hiszen ezek mozgatják a BUX-ot), azért írok ide mert itt biztos el tudlak érni. Az ANY-nak inkább saját részvényeket kéne vennie olcsón h később drágán beszámítsa akvizíciókhoz, érdemes saját részvényekkel fizetni.
Az alapokat most kell lefektetni. Ezek apróságok. Ha bejön a coin és robban az árfolyam, kutyát se fogja érdekelni és én pl nem sajnálom tőlük ha felépítenek egy 20-30mrdos céget.
Ajánlom figyelmedbe a Tesla javadalmazási politikáját. A Tesla is most ért el profitot. Eddig veszteséges volt. Ha ügyes a vezetőség itt is lehet nagy durranás. Az esèly megvan. ________ ,,A kompenzációs csomag egyik része, hogy a piaci kapitalizáció 50 milliárd dolláronkénti emelkedésével Musk 10 év alatt részvényopciókhoz jut hozzá, a teljes csomag pedig akkor jár neki, ha a Tesla piaci értéke eléri a 650 milliárd dollárt. Két éve ez még őrültségnek tűnhetett volna, és még most is messze van tőle a Tesla, hiszen a tegnapi emelkedéssel közel 160 milliárd dollárra nőtt a kapitalizáció, de azért nem is teljesen lehetetlen.Az elmúlt napok emelkedésével két mérföldkövet is elért a piaci érték, idén januárban a 100 milliárd dollárt, tegnap pedig a 150 milliárd dollárt, így újabb opciók nyíltak meg Musknak, ezek értéke közel 1,8 milliárd dollár. Az egyes szintek elérése egyébként nem jelenti azt automatikusan, hogy Musk hozzájut az opciókhoz, a kompenzációs csomagra vonatkozó szabályok szerint a kapitalizációnak 1 és 6 havi átlagban is a mérföldkövek felett kell állnia.”
Semmi profit és már javadalmazási politika? Sosem volt nutexem és nem is lesz, az egy Zrt, a részvények többsége be sincs vezetve a tőzsdére, elsőbbségi papírok miatt érdekellentét, azt szavaznak meg amit akarnak. Nálam a Plotinus, mai nevén Akko féle társaságok a nyerők, évek óta az ilyen storykat kedvelem. Futuraqua helyett inkább SET, OTT1, idővel utóbbi is nagyon erős lesz.
Jól van.Olvasgasd őket.Racionalisan megmagyarázzák maguknak ,hogy milyen isten cég lesz a Nutex és meg mindig várják a csoda befektetőt.Sok nyerot ott mindenkinek:D
Nutex topicban a nutexről írunk. Megpróbálják a feszkót levezetni más papírokon élcelődve, minden alap nélkül. Nem süllyedünk le egy bizonyos szintre, mert az ott otthonosan mozgók legyőznek a rutinjukkal. :)))
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)