BackToTheFuture

Regisztráció: 2019-05-06 12:02:22

Hozzászólások száma: 493

Utolsó hozzászólás: 2020-12-01 22:30


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

33
2020. 10. 09. 21:26

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Futuraqua nyrt. részvényesek topicja" topikból

A moderálás a "Futuraqua nyrt. részvényesek topicja" topik #3451 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Látom az adminok is teszik a dolgukat, de úgy döntöttem, havisszaengednek se gyere vissza.

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-11-10 19:05-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-02-23 13:37-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-03-09 18:02-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
máshol szeressétek egymást
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-03-21 09:47-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
vagy leállsz ezzel a hangulatkeltő szöveggel, vagy kitiltunk végleg.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-06-30 23:12-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
na most már fejezd be a gagyi esti mesét, mert végleg kitiltunk.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-08-29 12:36-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
egy ideig toleráljuk, ha valaki egy részvényről (cégről) rossz véleménnyel van. sőt, ezt tulajdonképpen akármeddig toleráljuk. de azt, ha valaki szemlátomást missziójának tekinti, hogy bűncselekményeket sugalmazzon napi rendszerességgel, az túlmegy a türelmünkön. ha ilyen gondod van, sétálj be a megfelelő helyekre, és tegyél feljelentés. ha nem hagyod ezt abba, akkor kitiltunk.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-10-08 08:06-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ezzel a szöveggel fáradj el egy kocsmába
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-10-21 07:41-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
a következő személyeskedésnél kitiltunk

utolsó 20 hozzászólás

FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) kedd, 22:30
Túl nagy nyilvánossága van ennek már szerencsére. Az, hogy az eryke perel-e senki sem tudja. Nem igazán érdekel, az én ügyemet nem befolyásolja. Viszont én nem perelem ery-t. Az is biztos. Ha ő viszont engem igen, annak legfeljebb csak örülök. Hamarabb utolérjük akkor a hazug embereket, mint a sánta kutyákat. COVID ide vagy oda, előbb utóbb elindulnak a dolgok. Sajnos lehet sok mindenkinek fájni fog, hogy pont akkor rossz irányba, amikor jó irányba is mehetne. Én mondtam: felelősségre kell vonni a vezetőket. Arra való a közgyűlés. Le is lehet váltani őket. Ha a cég és a befektetők megmentése a cél, akkor ez a legjobb és egyetlen megoldás. Én nem azért perelek. Én a saját pénzemért és igazamért. És mivel már játék részvényeim sincsenek, nem is érdekel, hogy közben elvérzik-e a cég. Tetszettek volna megmenteni! Én időben szóltam.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) szombat, 23:58
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 11. 04:01
szorgalmasan minuszolo kis gyokerek... az elsok kozott fogtok ott lenni :-D
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 10. 20:59
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 09. 17:18
Akkor örülök, egy kis tanulópénz. A sztori az, hogy olyan kicsi a BÉT, olyan kicsik a papírok és annyi a kisrészvényes, hogy pár favágó, olajos cukrász meg a többiek nekiálltak spekázni mert rájöttek, hogy a fórum ehhez jó eszköz. Még tavaly ősszel a Fodorral fel is hívattak, hogy hagyjam abba a beírogatást ide. Azért ez sokat elárul nem? Alig várom a pert, hogy bemutathassam a fórumos elemzéseinket. :-) Lesz sírás...
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 09. 17:07
hahaha... az, hogy felesleges dolgokra költik, ki tudja milyen érdekek mentén. Nem tűnt fel? Vagy csak nem a klónhadsereg tagja tetszik lenni? vicces... jó volt egy péntek délutáni lazításnak megint olvasni a naív, vagy annak feltüntetett hozzászólásokat. Köszönöm
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 09. 17:05
egyébként egy komoly tőzsdére egy komolytalan kripto bevezetése olyan 200 ezer dollár. Csak szólok. Most füstölik a lóvétokat "fejlesztésre", amiről azt hiszitek, hogy jó hír. Aztán majd idővel kiderül, hogy az sem ér egy fabatkát sem, kereslet híján, mint ahogyan az a "szerverterem" sem ér semmit, amit a "token biztonság" érdekében létrehoztak. Remélem minden rohadék lehúzósra rárohad a műanyag lakat, aki a hiszékeny embereket megtévesztésben tartja. Ja, nem biztos, hogy így van! Ezért lesz a per. ott elő lehet venni a "szakértelmet" és bebizonyítani, hogy mi az igazság. Az nem portfólió fórum lesz, ahol a moderátor is egy kottából zenél. Igen, a bíró is megvehető, csak nem mind :) Elvi kérdés most már ez, uraim.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 09. 17:00
lenne, az, ha a híreket pár emberen kívül más is komolyan venné. De sajnos aki ebben az országban bepalizható volt, az most csücsül a papírjain reménykedve a kripto csodában. És nem mer semminek utána olvasni, mert akkor az az egy is elveszne, a remény.
A kripto és a tőzsde 2020. 10. 09. 16:46
#32
https://futuraqua.eu/megkezdodik-a-security-token-fejlesztesenek-elokeszitese/
Kezd igazán komikussá válni a történet. Megalkottunk egy ötletet, a beragadt befektetők a mai napig ebben hisznek, várják a megvalósítás sikerét, mint a messiást. Az ötletért, névért nem fizetnek ki, a fórumozók közfelkiáltással bűnösnek kikiáltva bennünket, pedig jelzem, még mindig a hitük alapjait ebben a cégben mi raktuk le. Figyelmeztetek mindenkit, hogy a dolgok rossz irányba fordultak, nem jól bánik a vezetőség a pénzükkel, de annyira vak a hit, hogy nem csak azt nem látják, hogy az ötlet a jó, hanem azt sem tudják, hogy önmagában nem elég. Azt meg is kell valósítani. Már tavaly ősszel szóltam, hogy a pénzüket feleslegesen költik "token biztonságra", hiszen maga az ERC-20 szabvány jelenti azt. De a birka tömeg ahelyett, hogy számon kérné a vezetést, minden fostalicska hírben pozitívumot lát, amihez nagyban hozzásegíti őket a fórumon kialakított klónhadsereg összehangolt lufifújó hírmegosztása, feléneklése.Innen gratulálok mindenkinek, megérdemli mindenki a sorsát. A moderátorok nagyban hozzájárulnak az egyoldalúsághoz, miközben fennhangon felszólítanak az ilyen irányú hozzászólások mellőzéséről, elfelejtve azt az apróságot, hogy én voltam nem csak az ötlet gazdája, amiben itt hisz mindenki, hanem a legnagyobb támogatója is. Na de akkor mivel magyarázható az a nihil, ami a vásárló kedvet jellemzi a részvények irányába, és mivel magyarázható a pontos tájékoztatás hiánya, ha ezek a hírek tényleg annyira értékesek és logikusan árfolyam felhajtó erejűek lennének? Csak nem egy szűk kör érdekeit szolgálja ez? Csak nem egy pump and dump rejtett jeleit mutatja? Csak nem valami kisbüfi kitőmés megy a háttérben? Csak nem arról van szó, hogy a token értékesítés kimenetele már nem is annyira lényeg, mert aki bennfentesként keresni akart, az már keresett a dolgon? Majd kiderül, mikor az is, hogy melyik nick név mögött áll ugyan azon körnek ugyan azon tagjai. 
A fent belinkelt hír a legnevetségesebb. Egy token nem attól utility vagy security, hogy hogyan van leprogramozva, fejlesztve, hanem attól, hogy a cég milyen szabályokat alkot a használatára, azaz hogyan ismeri el a visszaváltásnál, felhasználásnál a tulajdonost érintő jogokat.
Más szóval ez a leközölt hír a fejlesztésről nem informatikai dolog, ami sokat ér, hanem egy sor átírása az ÁSZF-ben, amihez egy ügyvéd is sok általában, mert Gizike is meg tudja csinálni.
------
Mondom mi van: a részvényes fórumon, már a tőzsdebevezetésről beszélnek (kripto) és azt mondják ezért van szükség a security fejlesztésre. Mert majd akkor adhatja veheti bárki azon a felületeken. Elárulom, hogy nem az adja a keresletet, hogy lehet kapni. Ez a szemlélet egy szocialista gazdaságot váltó 90-es évek elejére jellemző hiánygazdaságból származhat, mikor bármit ha behoztál Magyarországra, egy ideig nagyon komoly pénzt csináltál. A keresletet más kell, hogy adja. Minimum reklám vagy jó víz. De hát mit is várhatunk a magasan kvalifikált vezetéstől?
Még egy hír a pénzégetésről, amit mindenki beszop. Ráadásul ezeknek a fejlesztéseknek a szerződéskötéseit senki sem ellenőrzi úgy, mint egy uniós pályázat, vagy közbeszerzés esetén.
Erre lenne ott a közgyűlés, de hát az meg érdektelenségbe fullad, azt csinálnak, amit akarnak.
Jó pénzbukást mindenkinek! Nemsokára jön a hír a perről is. Azt is elárulom, tök mindegy ki a felperes. A vége lesz a lényeg. Egyelőre nem kaptam peranyagot, csak beadtam. Kötelességem mindenkit figyelmeztetni, mert nincs jó helyen a pénze. Ha pedig úgy érzi, hogy az ötlet miatt igen, akkor SZÁMOLTASSA EL A VEZETÉST, mert mi egy jól körvonalazott kivitelezési elképzelést is leadtunk mellé. Igaz, az nem engedte volna meg a háttérben a sumákolást, mert mindenről a legnagyobb nyilvánosságot jelölte meg marketing célként. Ezen érdemes elgondolkodni!
Ui. a moderátornak: Nyugodtan töröld ezt is, és tilts ki! Nehogy azt hidd, hogy te is megúszod. Csak az nem per lesz, hanem nyomozás.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 09. 16:41
https://futuraqua.eu/megkezdodik-a-security-token-fejlesztesenek-elokeszitese/
Kezd igazán komikussá válni a történet. Megalkottunk egy ötletet, a beragadt befektetők a mai napig ebben hisznek, várják a megvalósítás sikerét, mint a messiást. Az ötletért, névért nem fizetnek ki, a fórumozók közfelkiáltással bűnösnek kikiáltva bennünket, pedig jelzem, még mindig a hitük alapjait ebben a cégben mi raktuk le. Figyelmeztetek mindenkit, hogy a dolgok rossz irányba fordultak, nem jól bánik a vezetőség a pénzükkel, de annyira vak a hit, hogy nem csak azt nem látják, hogy az ötlet a jó, hanem azt sem tudják, hogy önmagában nem elég. Azt meg is kell valósítani. Már tavaly ősszel szóltam, hogy a pénzüket feleslegesen költik "token biztonságra", hiszen maga az ERC-20 szabvány jelenti azt. De a birka tömeg ahelyett, hogy számon kérné a vezetést, minden fostalicska hírben pozitívumot lát, amihez nagyban hozzásegíti őket a fórumon kialakított klónhadsereg összehangolt lufifújó hírmegosztása, feléneklése.Innen gratulálok mindenkinek, megérdemli mindenki a sorsát. A moderátorok nagyban hozzájárulnak az egyoldalúsághoz, miközben fennhangon felszólítanak az ilyen irányú hozzászólások mellőzéséről, elfelejtve azt az apróságot, hogy én voltam nem csak az ötlet gazdája, amiben itt hisz mindenki, hanem a legnagyobb támogatója is. Na de akkor mivel magyarázható az a nihil, ami a vásárló kedvet jellemzi a részvények irányába, és mivel magyarázható a pontos tájékoztatás hiánya, ha ezek a hírek tényleg annyira értékesek és logikusan árfolyam felhajtó erejűek lennének? Csak nem egy szűk kör érdekeit szolgálja ez? Csak nem egy pump and dump rejtett jeleit mutatja? Csak nem valami kisbüfi kitőmés megy a háttérben? Csak nem arról van szó, hogy a token értékesítés kimenetele már nem is annyira lényeg, mert aki bennfentesként keresni akart, az már keresett a dolgon? Majd kiderül, mikor az is, hogy melyik nick név mögött áll ugyan azon körnek ugyan azon tagjai. 
A fent belinkelt hír a legnevetségesebb. Egy token nem attól utility vagy security, hogy hogyan van leprogramozva, fejlesztve, hanem attól, hogy a cég milyen szabályokat alkot a használatára, azaz hogyan ismeri el a visszaváltásnál, felhasználásnál a tulajdonost érintő jogokat.
Más szóval ez a leközölt hír a fejlesztésről nem informatikai dolog, ami sokat ér, hanem egy sor átírása az ÁSZF-ben, amihez egy ügyvéd is sok általában, mert Gizike is meg tudja csinálni.
------
Mondom mi van: a részvényes fórumon, már a tőzsdebevezetésről beszélnek (kripto) és azt mondják ezért van szükség a security fejlesztésre. Mert majd akkor adhatja veheti bárki azon a felületeken. Elárulom, hogy nem az adja a keresletet, hogy lehet kapni. Ez a szemlélet egy szocialista gazdaságot váltó 90-es évek elejére jellemző hiánygazdaságból származhat, mikor bármit ha behoztál Magyarországra, egy ideig nagyon komoly pénzt csináltál. A keresletet más kell, hogy adja. Minimum reklám vagy jó víz. De hát mit is várhatunk a magasan kvalifikált vezetéstől?
Még egy hír a pénzégetésről, amit mindenki beszop. Ráadásul ezeknek a fejlesztéseknek a szerződéskötéseit senki sem ellenőrzi úgy, mint egy uniós pályázat, vagy közbeszerzés esetén.
Erre lenne ott a közgyűlés, de hát az meg érdektelenségbe fullad, azt csinálnak, amit akarnak.
Jó pénzbukást mindenkinek! Nemsokára jön a hír a perről is. Azt is elárulom, tök mindegy ki a felperes. A vége lesz a lényeg. Egyelőre nem kaptam peranyagot, csak beadtam. Kötelességem mindenkit figyelmeztetni, mert nincs jó helyen a pénze. Ha pedig úgy érzi, hogy az ötlet miatt igen, akkor SZÁMOLTASSA EL A VEZETÉST, mert mi egy jól körvonalazott kivitelezési elképzelést is leadtunk mellé. Igaz, az nem engedte volna meg a háttérben a sumákolást, mert mindenről a legnagyobb nyilvánosságot jelölte meg marketing célként. Ezen érdemes elgondolkodni!
Ui. a moderátornak: Nyugodtan töröld ezt is, és tilts ki! Nehogy azt hidd, hogy te is megúszod. Csak az nem per lesz, hanem nyomozás.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 10. 01. 06:17
Mi van zsótika, telefonos segíccséget kértél? Ne félj a híváslistáidat is össze lehet hasonlítani a fórumbejegyzéseiddel, de nincs az a watsup, telegram, viber, messenger, stb... ahova ne tudnának utánad nyúlni. Tudod más világ van most már. Ip címek, cellainformációk is vannak, nem csak kamu email címek meg kamu regek... ilyen téren nem nekem vannak félnivalóim. Lehet dobálózni a jogi úttal, csak nehogy visszanyaljon a fagyi!
Ihatatlan a víz, ugye maradhat? 2020. 10. 01. 06:06
Én időben szóltam,. hogy a WRM kibocsátást tavaly nyáron meg lehetett volna ejteni, mikor szárnyalt az árfolyam, azaz töretlen volt a befektetők bizalma. De a "vezetőség" ery vezetésével másképp gondolta, szükség volt egy kis tömésre. Csak a hülyék nem láttak tisztán, akik annyira mohók voltak, hogy azt hitték ők is benne lesznek a buliban. Még én sem akartam elhinni a pofátlanságot és a mérhetetlen hozzá nem értést. Most is tartom a véleményem: el lett baszva az emberek bizalma, és sehol a világon nem próbálnak meg nulla kommunikációval bevezetni a "világpiacra" terméket, még ha az egy virtuális valuta is csupán, és nem kézzelfogható , becsomagolható valami. Ennek szerencsére jól dokumentált irodalma van, mindenki utána tud olvasni akit érdekel. Még fodor idejében kértünk a bevezetésre más Magyarországon elismert szakértőktől árajánlatot és véleményeztettük a projektet. Állok elébe a jogi procedúrának: minden kijelentésemnek bizonyítani tudom a valóságtartalmát, a többi pedig szerény véleményem, aminek a kinyilvánításához egy névtelen fórumon ugyan olyan jogom van, mint bárki másnak itt. Csak nem képzelitek, hogy egy céget le lehet járatni egy portfólió fórumon úgy, hogy amiatt nem kell senkinek a token?? Mert ha igen, akkor pont alkalmasak is lettünk volna arra, hogy azt sikeresen bevezessük, ahogyan eredetileg fodorral terveztük. Ez esetben a jó hírnévhez való jogunk sérült, és felmerül annak is a gyanuja, hogy egy ilyen picsányi fórumon befolyásolni lehet egy ilyen "világszínvonalú és innovatív" cég megítélését, tehát akár árfolyamot is befolyásolhattak olyan személyek, akik visszatartottak információkat bennfentesként, de itt több nicknévvel egymással beszélgettek? Én már rég ráköltöttem több pénzt arra, hogy jogi útra tereljem a dolgot, mint amennyivel a cég tartozik nekünk. Mert elvi kérdést csináltam belőle. Aki pedig nem fogadta meg a tanácsom, és részvényesként a közgyűláésen nem élt a számonkérés jogával, az vessen magára, és sírjon a szar helyre befektetett pénze után! Barom, mi? Csak azt ne mondd, hogy azért száltam ki 105-nél, mert tudtam előre, hogy jön a COVID!
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 09. 18. 16:33
De az internet nem felejt!
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 09. 18. 16:32
Jockey meg az eri most tudta meg, hogy per alatt al a futuraqua, es miutan konzultalt a jogaszaval, annak tanacsara torolte a hozzaszolasait... 
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2020. 09. 18. 10:17
#2
Mit gondoltok a Futuraqua Nyrt által kibocsátott Watereumról? Alapkoncepció, kivitelezés, létjogosultság, kereslet, kommunikáció?
MNB: kockázatos a Bitcoin! 2020. 09. 18. 10:16
#12
Mit gondoltok a Futuraqua Nyrt által kibocsátott Watereumról? Alapkoncepció, kivitelezés, létjogosultság, kereslet, kommunikáció?
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 09. 18. 10:13
:-D
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 09. 17. 20:56
Ezek szerint szerinted a kártya és a roulette is manipulálható, és akkor abból adódik, hogy a részvények is. És ez így van. Jól vagy nem jól van, az mindegy. Légy résen. Ha dörzsölődsz erihez anfórumon, még lehet el is csíped a dolgot... hahaha
Majd gyakorold a szovegertest: en azt mondtam, hogy alap esetben, Cinkeletlen kartyak, stb... klónok harca... eszemfaszom megáll
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2020. 09. 17. 20:43
Valahogy elkerülte a figyelmét a kriptós topicban a Watereumról feltett kérdés az ottani tarsaságnak. De azért csak egyétek, hadd tömjenek benneteket ki dugig részvénnyel a favorit spekáitok! Az egész parasztvakítas csak erre volt jó... mindenki megérdemli, ha benneragad, amiért nem kerte szamon a parazita vezetést.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek