Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Én egy pár hónapja fizikai aranyban,ill valutában ülök . A világ tőzsdéi nekem most "büdösek" Van ebből a papírból is,de csak mutatóban.:) Ha lenulláz,akkor sem történik semmi:)
Gruppenmorgen! Elnézését kérem uram, de sehol nem olvastam róla, hogy már Magyarországon van a koronavírus. Lázcsillapítót ilyenkor lehet duplán szedni szvsz.
Én leginkább nem szocializálódtam nutexen, mégis tulajdonos vagyok. Korányi úrral is találkoztam kgyt, nem hinném hogy ez jött le rólam a beszélgetésünk alapján. És ahogy beszélgettem ott másokkal, róluk sem ez jött le nekem. De érezd ahogy akarod gyurka ;)
Mellesleg én beszéltem vele és meghallgattam az inforádióban is. Teljesen korrekten beszélt a cégről, nem fikázta és papírja is van. Kiragadtál 1 mondatot. Nagyon hiteles vagy. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy szted mit érdemes most venni?
Nagyon tettszett Korányi G Tamás hozzászólása!:. "Lehet benne fantázia,de leginkább csak a Nutex féle papírokon SZOCIALIZÁLÓDOTT (magyarul "a legrutintalanabb") társaság a tulajdonosi köre. Így igaz:)) A kommentekből is kisül,hogy pályát tévesztett a sok szerencsétlen mindenhezértő:DD-))
Az vagy továbbra is. Én pont az elvonatkoztatasrol beszéltem de neked a mondat értelmezés se megy. Én most adnám fel a tőzsdét a helyedben nem a válságban ;)
utólag könnyű megmondani. 40-42 is lehetett volna a tető, és most újra 10 ft alatt állna akkor. 1 év múlva majd azon fogsz sírni, hogy nem 400-on kellett volna venni, a tetőn, hanem amiko hónapokig 90-120 között volt.
Sok mindenkinek lehet tőzsdézni,kinek nem kinek való. Nem kell tetőn megvenni a papírokat. Hónapokon keresztűl volt 40 42 körül. 100 felett régen dobni kellett. Nem itt megvenni,utána meg imátkozni fel a papírt,nem ér max 130 de a jelenlegi árfolyam is sok érte.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)