Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
,,Álmából ébresztették a kínaiak, hogy teszteljék, hazudik-e, meséli Kis-Benedek Róbert arról a nehéz útról, amit be kellett járnia, hogy az alapi ásványvízzel jusson be a kínai olimpiára.”
😂😂😂😂😂😂 beszarás! Én ismerem őt személyesen. Egy jópofa, jóindulatú, vigyorgós ember. Jól menő vállalkozása van. A légynek sem tudna ártani. Szerintem az életben nem volt problémája. Bár kinézem belőle, hogy a laptopja előtt ülve, a hencegésedet olvasva úgy felkúrja az agyát, hogy így kikattanik magából 😂😂😂
"Ha tovább idegesítesz holnap egy arab meg fog téged keresni, egyik emberemet küldöm! Ezt akarod?" előtte ezt küldte, de előtte még undorítóbb dolgokkal fenyegetett
ide is bemásolom az üzenetét:az utolsót, mert előtte sokat küldött: "Úgyse találnak meg, ismétlem h VPN, azon belül holland IP címet használok. A lényeg h semmi nem történt, kiderül h tiéd ez az e-mail cím és magadat fenyegetted h Bud Fox fórumoson bosszút állj! Túljárok az eszeden, az idődet rablod, gyáva tehetetlen alakok mennek a rendőrségre. A rendőrség nem neked fog hinni!
nem itt volt egy Bud Fox nicknevű régebben? kaptam az e-mailembe tőle undorító fenyegetéseket de olyan ijesztőeket, hogy szerintem életveszélyes fenyegetések mit tegyek?
Ha lesz megint film Hitler utolsó hónapjairól a bunkerben, szerintem kbr játszhatná Göbbels-t. Ő is folyton kitartásra buzdított, még '45 áprilisában is és amikor az oroszok már majdnem a bunker ajtaján kopogtattak, ő még akkor is azzal hülyítette a népet, hogy mindjárt jönnek a csodafegyverek és minden megváltozik. Korrekt pali vót. Pont mint a mi vezérkarunk.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)