Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nálam jobban senki nem szeretné a sikert, ezt elhiheted. De se a rendkívüli kgy-n, se a 2 teszteléses közleményben egyetlen szó sem volt arról, hogy a tesztelés több fázis. Akkor most mi van? Eljutunk a tizenkettedik fázisba szeptemberre vajon? Fuck off...
Hétfőn írtam 09:30-kor... "Kíváncsian várom, hogy a decemberben elkészült startra kész rendszer vajon milyen ürüggyel nem fog elindulni." Stb stb. Tessék. :D :D :D Szánalom a köbön, amit ezek csinálnak.
Már elmagyaráztam neked nem is egyszer, hogy sejtelmem sincs, ki az a "Petikee", de hogy nem én, az biztos. Dehát fújjad csak nyugodtan, ha jólesik, engem nem zavar. Úgy tűnik, valami gond van a felfogásoddal...
A Nagy ruházati márkáknál még ennél is rosszabb arány van! Állítólag mikor legyártatják a ruhákat Pakisztánban, Bangladesben, és stb. akkor már úgy számolnak hogy jó ha minden 10. et megvásárolnak. A többi égetésre megy. Bár ez nem kapcsolódik ide, szerintem se jó arány ez. A ruha akkor sem romlik meg, és nincs szav ideje.
Látszik, hogy nem vagy tisztában az FMCG szektorral... Igen, a 30% egy teljesen új terméknél nulla marketing mellett egész jó eredmény. A víz nem muffkátli.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)