Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Lesz majd meglepődés :D Vagy így vagy úgy de lesz :D Ezt dumát másik fórumba olvastam ide is jó nem ? :D
Törölt felhasználó2022. 02. 08. 12:48
Hoppááá. 540 db bennfentes vételi szándék kerek 40 Ft-on. Micsoda szárnyalás. Itt már tuti az áll a háttérben, hogy jövőre megkezdődik a tesztelés középső fázisa.
Törölt felhasználó2022. 02. 08. 12:45
Ahogy nézem megy a tesztelés, van forgalom, körtepálinkát most lehet venni ócsón :D
Azt várhatod. Gondolj arra, milyen boldog lesz az összes unokád 2080-ban, hogy befektettél ide. "Jövőhétenindulunk" Zsolt András jóvoltából az összes milliárdos lesz. Hogy fognak örülni papóka bölcsességének. Meg annak is, hogy várhatóan 2085-ben elindul a startra kész kereskedési rendszer. De még addig sok teszt kell és ki kell fejleszteni a Wtr 119-es verzióját, mert csak.
Bizonyám. Nemsokára kijön a helyesbítés helyesbítése, miszerint az "elő fázis" sikeresen megvalósult, következik a "közép fázis", ami 2029-ig tart, de utána már két hét múlva istenbizony indulunk.
Törölt felhasználó2022. 02. 08. 11:26
Annyira összevissza vannak a darabok - ez szándékos :D
Törölt felhasználó2022. 02. 08. 11:24
Lehet lezárult az előtesztelés negyedik fázisának hatodik része :D
A kínaiaknál már lezárult a tesztelés "elő fázisa" és volt 3 hónapja rendkívüli kgy a startra kész rendszer beindításáról? A szánalmas hazug nyomorultak... :D :D :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)