Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
,, Az ukránok a CNN állítása szerint úgy értelmezték Biden kijelentéseit, hogy „egyfajta zöld utat” ad Putyinnak az elnök azzal, hogy „különbséget tesz a [katonai] behatolás és az invázió” közt. Mindez pedig azt feltételezi, hogy egy limitált katonai akció kevésbé súlyos választ váltana ki az Egyesült Államoktól.”
Mondom én, hogy szeptemberben talán lesz valami belőle. Jaa, tudom is már, hogy mi. Rájönnek, hogy kukába az egésszel és fejlesztünk egy teljesen új tokent (WTR4), aminek a várható indulása nem jövő hét, hanem 2038.
A közleményben az áll, hogy a tesztelés "elő fázisát" zárták le - vagyis akkor maga a tesztelés még el sem kezdődött? A közlemény címe pedig valószínűleg azért 'helyesbítés', mert most derült ki, hogy egyetlen fázis helyett sok fázisa lesz a tesztnek. Azért ez mókás, bár inkább kínunkban tudunk ezen nevetni....
Törölt felhasználó2022. 01. 19. 08:45
Kulturális programajánló e csodálatos vállalat összes részvényesének. Samuel Beckett: Godot-ra várva (Rövid spoiler: néhány idióta vár egy Godot nevű csávóra és közben beszélgetnek mindenféle értelmetlen dologról. Godot természetesen soha nem érkezik meg.)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)