Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Azért kell kitenni, mert kb 8 éve ezzel a token-témával görcsöl ez a k*rva cég és végre talán meg is valósul. Ezt tényleg ki kell tenni, mert óriási csoda.
...ebben igazad van. Viszont ha bejön a dolog... Akkor határ a csillagos ég. (Igaz, ezzel a töketlen vezetéssel ez elképzelhetetlen, dehát mi sem egyszerűbb, ha eljön az idő, mint őket lecserélni.)
Szerinted milyen hatóság vagy szerv végez tesztelést egy magáncég rendszerében? Nyilván a fejlesztő cég dolga ennek a lebonyolítása is. Aztán ha úgy látják, hogy kész a system, akkor jöhet egy független, külső auditáló cég, aki tanúsítja, hogy igen, a rendszer működőképes és jó. Ennyi. Mint az ISO tanúsítványok, például. Úgy tűnik, ez a következő lépés. Gondolom, ki fog törni az árfolyam. Egészen 41,5 forintig. :D :D :D
Meg hát ha rosszul működik az rögtön látszik, ezt nagyon nem lehet kamuzni, felhasználók nem tudják használni, lassú, hibázik a rendszer, ezek rövid úton kiderülnek.
Van egy műsor a tévében. Az a címe, hogy "Unokáink sem fogják látni". Most ment a beharangozója. A következő részben a FuturAqua 50 Ft-os árfolyamát fogják tárgyalni. Nézzétek ti is! :D :D :D
Törölt felhasználó2022. 02. 10. 13:52
Kinyitni se tud már ez a trágyadomb. Hé, főnökség, dobjatok már be valami új hazugságot, ma is kéne esni legalább pár százalékot. Ezt a szánalmat... :D :D :D :D :D
Na, akkor reménykedjünk, hogy jön ma egy hír, miszerint megkezdődik a tesztelés "elő fázis"-ának középső szakasza, de szigorúan tartjuk a tesztelésre szánt 19 év időkeretet. Akkor hátha kitör.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)