Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
13. A tokenizációs fejlesztések eredményeként megvalósuló Watereum rendszer élesítéséről,
illetve annak időpontjáról a Társaság – várhatóan egy hónapon belül összehívott következő –
rendkívüli közgyűlése dönt.
10. A jövőben hatósági engedélyezési eljárás indul a Watereum rendszerére vonatkozóan. 11. Megkezdődtek a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény (Pmt.) előírásainak megfelelő hatósági bejelentésekhez szükséges előkészítő jogi munkálatok. ‼️‼️‼️‼️ Hát hajrá, ez jó előjel
Feltételezem azért a múlt idő, mert a most készülő watereumnak semmi köze ahhoz, amit te (saját bevallásod szerint) 20 perc alatt összedobtál. Amúgy eljöhettél volna, sztem mindenkit érdekelt volna, amit ehhez a ponthoz elő tudsz terjeszteni. Elmondták, hogy ők adták be a Nemzeti Szabadadalmi Hivatalhoz a Watereum márkanevet, szóval az a korábbi állításod sem volt igaz, hogy az a tied és levédetted.
Mi dkettőn jelen voltam. Nem volt szarabb a mai kgy, sőt. Volt viszont egy nagy különbség: úgy éreztem, hogy az OTT vezetése nem beszélhetett, vagy egyszerűen nem volt mondanivalója számunkra. Amint a közzétételek mutatják, a FuturAqua esetében valóban folyt érdemi munka, amiről lehetett beszélni.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)