Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Menjetek setbe, kulcsba. De józan paraszti ésszel, mi fog e három közül nagyobbat menni? Kulcs 6000? Set 200? Futuraqua 200-300 az előttünk álló várható események miatt sokkal reáliabb eshetőség. Még 300-nál is csak 7 milliárdos kapitalizáció.
Sosem bíztam ebben a szarban,de úgy gondoltam adok neki egy esélyt,és vettem 112-ön 2 milláért.Kár volt.Inkább ezen a pénzen is kulcsot vettem volna,akkor most nyerőben ülnék,nem minuszban.Igaz a mondás,aki szarba lép,szaros lesz a cipője!
100-nál vennék még újra. :) Következő közgyűlés után lesz rally? A coin beindulása , termelés, akvizíció, ezek rövidesen duplázást-triplázást fognak okozni. 55 embernél van a cég 52%-a. Itt nincs 4000 beragadt kicsi mint opusban. Ha ez elindul, többszörösére fog menni.
Kszgysz-es esemény, nem nagy szám, semmit nem jelentenek a nevek. Az mindenesetre pozitív,hogy már szakmai partnerként, az új logóval vagyunk fent, bár ez is befizetős.
Szvsz egy cég nem vehetne részt egy ilyen rendezvényen ha nem lennének kapcsolataink. Dr. Áder János Dr. Pintér Sándor Dr. Palkovics László Dr. Nagy István
Telefonon nem tudim most jobban megrajzolni. https://kepkuldes.com/image/hVV7wR A csucsok a feliratokhoz tartoznak. A szimmetrikus haromszogem pedig akkor hozta le a celarat 85re. Semmit nem akarok a charttal: csak szemleltetes az esemenyekhez fuzodve
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)