Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
sztem ez rekord idő alatt kiderül, akkor majd menni fog a lesajnálás és annak a várakozása, mikor esik újra az rv, hogy belevegyenek :) Én megtettem a téteket, céláramig tartom és nem aggódom. r112
aham, igen, az összes papírnál ezt írták hogy ez más mint a többi, azok átbaxások voltak, ez nem :) na de nem károgni akarok, csak figyelem a mi kis csodás Bét-nket, ahol minden lehetséges és annak ellentettje is :D
Egyébként az Opus ebben az élenjáró, jelenleg a Bét legnagyobb átverésének tűnik, pedig volt sok versenyző, erős a mezőny. És nem azért mások a legnagyobb átverések szerintem, hiába ez "csak" felezett, hanem mert ez erősen reklámozott is volt nagyon széles körben, valamint a nagypolitika kőkeményen benne volt.
Ilyesmiket olvastam az Opusban is :) Egyébként még mindig hihetetlen hogy még 2020-ban is lehet semmilyen hírekkel papírt manipulálni, a vetésforgós meghúzás-elengedés működhet, a legutóbbi csodapapír a Nutex volt ebben. Lehet ez lesz a következő, kíváncsi leszek :)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)