Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Legalább vennéd végre a fáradtságot, ha már ekkora okoskodó vagy és összeadnád 1 vagy 2 hónapi eredményét. Minden nap beírja, nem lenne nehéz még neked sem... Ráadásul nem konstans jön a bevétel, mint ahogy senkinek sem: egyszer kevesebb, másszor hatalmasabb összeg. De nem, te inkább folytatod a kekeckedést, a hangulatkeltést.
Miért vehető el egy tollvonassal? Amit elad majd a cég vizet azt is el kell utalni állam bácsi részére? Hisz a víz az övé te írtad. Akkor a futur és más cég hogy meri eladni? Na ne már.
Napi 30000 ftbol nehezen jön össze a havi egy millió, főleg úgy ha évvégén leírásra kerül 3 misi beragadás. Tavaly ha jól olvastam 11-re jött 3, az 8, ami havi 667000 ft, és neki havi 700000 kell a megélhetéshez.
Egyébként javaslom mindenkinek, aki egy névtelen fórumon okoskodik, kekeckedik, hangulatot kelt, jöjjön el a következő kgyre, álljon ki, aztán lehet adni a vezetőségnek, nem bújnak el. Most is sokan kérdeztek, választ is kaptak rá. Már nyilván, amennyiben nem sértett üzleti titkot pl.
Hogy ugyanazt mantrázod hónapok óta, és mindig megoldást vársz rá a részvényesektől, mintha itt bárki benne lenne az itben. Ha lett volna vér a pucádban, eljössz a kgyre, ott kérdezhettél volna. ;)
Ne támadd mert megkapod hogy csak az irigység beszél belőled hogy neki minden nap csak nyerője van és megkeres havi egy millát úgy hogy oda se néz csak ráérzésből kereskedik. :))))) Ne piszkáld! :)
Valamint többször feltettem a kérdést, kik állnak a projekt mögött? Sokan nem értik ezt. Ezt azért is kérdezem, mert tegyük fel összejön a projekt nagyjából sikerrel. De nincs igazi komoly hátszél. Mivel a víz az államé, csak a kitermeléshez van JOGA a cégnek, így ez a jog egy tollvonással elvehető. Hogy miért? Mert csak. Mert ez a való világ.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)