Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Jó bót a palackos víz!Tudod a csapból mennyiért folyik 1.5 l?!Nem sok a difi,csak a palack meg a dizájn a költségtényező.Igazából a vízbolt ezután fog felpörögni,mert a klíma ennek is betesz.A száraz idő miatt a talajvízszint egyre lejjebb kerül,amiért a kitermelés is drágább lesz.A felszíni vizekből/DUNA,TISZA/a kitermelés a parti szűrőkön keresztül is egyre drágább. A kutak egyre értékesebbek lesznek,már amelyikbe víz is lesz!Az egészséges ivóvíz stratégiai cikké válik,mert kaja nélkül el lehet 8-15 napig lenni,de víz nélkül hamar leszalad a spulni.Tehát vegyük csak és tartsuk,no meg realizáljuk amikor lehet.
Van pár, majd jelzem hogy alakulnak. Egyelőre +0-ban vannak. Szerintem idén elválik az ocsú a búzától, sok papír kavarog a valós értékének sokszorosán.
Jól szórakozom, meg nem veszek komolyan senkit sem, néha amikor egyből - olnak jelzem a moderátornak, hogy a parazitát takarítsa már le rólam-:)XDDDDDDDDDDDDD
Nem unják itt 90-110 kötötti fel le húzásokat. Hét kut,lehet itt 100 kut is. Miért lenne magasabb ennek a papírnak az ára,mikor így is sok 100 felett. Ásványvíz 65 ft másfél liter.
Az is, ez is. Ez jelen állás szerint lehet hamarabb indul. Diverzifikálni kell, de nem a méh-szarosokba ;) Egyszer biztos úgy lesz ahogy mondod, azonban addigra itt is és ott is jelentős funda lesz. De ez az én véleményem ;) Kend melyik fundás papírokban hisz? :)))
Nem, sok lesz már a most ez lesz a tutipapír, ez fog emelkedni, ennek a sorozatnak szerintem lassan vége van és aki benne marad, akkor az így járt. Visszatérnek az ahol funda van ott emelkednek időszak. De ez az én véleményem. Egyébként eddig a Set volt a tutinyerő, most ez lett? ;)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)