Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Én is így látom... Ha nem lenne ki/lelépő az látszana. Sokan álltak itt sorban /várva a változást/, de kevesebben maradtunk büfiként. Megvárjuk, a többi megy hagyatékba! De nem a levesbe!!😁 Bízzunk a jövőben, kitartás!!👍
Törölt felhasználó2020. 12. 10. 19:03
Még mindig jelen van egy kitartó eladó ezen a szinten, addig felesleges is kapálózni, amíg ki nem száll, szvsz
A NER nem tőlünk lop,mert nem is jut el hozzánk az a pénz amit a disznó brüsszeli bürokraták,mint jogosan járó támogatás utalnak be.Ezt a győzelemmel csak tovább" folytathatják,"?mert a megegyezés talán létrejön.Meglátjuk dicső vezérünk hogy jön elő a farkasveremből.A józan ész felülkerekedik az őrült elképzelésen.Nem mi fújjuk a passzátszelet,csak a vitorlánk beleakadtés a kormányos azt gondolja,hogy mindíg az ő akarata szerint fordul a hajó.Túl sokan vannak akiket etetni kell,a következő győzelem reményében.
Fb post: A FuturAqua Nyrt. jelenleg az IFS-tanúsítvány megszerzésén dolgozik. Minek is írnák oda, hogy az micsoda és miért van rá szükség. Keresse meg a paraszt, ha annyira érdekli.... re: profizmus
A modellszámítás szerint a közszolgáltatási feladatot is ellátó koncesszió jogosultja további bevételekre tesz szert a visszaváltási rendszerből származó jelentős mennyiségű és rendkívül jó minőségű haszonanyag értékesítésén keresztül, mely ~65-70 Mrd Ft összesen, tovább csökkentve ezzel a jelenlegi közszolgáltatás finanszírozási hiányát, illetve a visszaváltási rendszerben a gyártók által fizetendő hozzájárulási díjból a visszaváltási rendszer helyett a települési vegyes vagy szelektív rendszerbe kerülő hulladékok (vissza nem vitt palackok, üvegek és alumínium dobozok) után, tekintettel arra, hogy a gyártók felelősségének az összes általuk gyártott hulladék hulladékkezelési költségeire ki kell terjedniük.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)