Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ja persze. Azt irtad nem közölhetnek valós dolgokat, aztán meg azt hogy minden közlemény megtalálható mert kötelesek közzétenni. Tehát nem válaszoltál. Nem velem van a baj, azt sejtem. Mindegy, többet nem érsz, nyomjad a fszsgaid. 210 lesz, de csak első lendületre ugye!!! Ha eladtad akkor meg majd újra egy raklap teveszar. Ismerjük már.
210!!! persze öcsém persze, miért nem egyből 500?! Csak azért mert most vettél már egyből pozitiv vagy és triplázás? Hagyjál már, kurvára semmi nincs, valaki bohóckodik aztán 5 forinttal feljebbről majd tömi. Nincs itt semmi, persze kivétel, ha valami tutti tippet kaptál! Kétlem. Ugye a válasz elől meg elbújtál pár órára, de a kérdésem még áll!
Óó én türelmes vagyok. Szívesen ülök olyan papírban, amiben látom, hogy lesz haszon és dolgoznak ezerrel.... pl. MOLban... és vehettem volna 1500on 10k MOLt csak abból a pénzből, ami itt elégett... nem a pakkomból, csak ami elégett... ugyanakkor jó jel, hogy mi befektetők vagyunk kibukva és azok optimisták meg gyűjtik, akik pár hónapja fikázták a menedzsmentet. :D
Hát ez a dolog nem csak a menedzsmenttől függ. Légy türelmes, sportolj sokat, étkezz tisztán, és kitudja lehet milliárdos leszel, meg a hosszú élet is megadatik :)
Hát nem tudom, de mém alapnak kiválóak a posztok. Eddig ugyanis nem sokmindent tettek le az asztalra, ami azokat alátámasztaná. Vagy ha 2080as céldátumra gondolsz, üzenném a vezérlőbe, hogy még szőrös fejjel szeretném megérni a 100Ftos szintet. :D és pont eme papír miatt hullik legjobban...
Néha kérdezik egyesek, hogy mik ezek a hülye környezetvédelmis facebook posztok a Futurtól. Szerintetek mi lehet? Csak unatkoznak és nem tudnak mást posztolni?
Feltört a talajvízzzzzzz:)))) Tegnap egy online előadást hallgattam, teljesen más témában, de ott is feljött hogy globálisan fogy az édesvíz készlet tehát az irány az jó lenne..........
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)