Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Azt elmagyarázod, hogy így miért nem kell jelentenie? Pozíciójánál fogva, ha csak egyetlen darab rv-t is átruház, és bárkinek, már jelentési kötelezettsége keletkezik.
Az első lehetőségnél add el a pakkod 2/3-át (némi) nyerőben. A maradékkal adj a dolognak másfél évet. Mától kezdve. Remélem segíthettem. Nagy rizikó nagy pénzzel. Szvsz egészségre ártalmas!
Mint mondtam, jól végzi a kapcsolattartói munkáját. Többre nem szeretnék kitérni. Aki az ő általa elmondottak alapján tett bele nagy pénzt, annak jó lutrizást.
Tisztelt Kbr és Hajnal úr! Lassan Karácsony. Szeretnénk megköszönni az eddigi és a tavalyi munkájukat, főleg amit az éven csináltak, a nagy büdös lófaszt. Köszönjük szépen a 120 Ft-os saját részvény vásárlást a cég vagyonából, a hatalmas kamu rallyt, ahol jó sok szerencsétlent kitömtek, azután megbüntették az illetőt. Köszönjük a szánalmas Facebook posztokat, az elbaszott közleményeket, a falusi csöves palackozót és a kibaszott kamu tokeneket is.Karácsonykor sokan esznek halat, én Önöknek a Fekete Delfint javaslom, annak a legfinomabb a húsa.A Fekete Delfin Oroszország legkeményebb börtöne, melyből egyetlen egy módon távozhatnak a foglyok: koporsóban.A Fekete Delfinnek hétszáz lakója van: egytől egyig Oroszország leghírhedtebb bűnözői. Sorozatgyilkosok, nemi erőszakot elkövetők, kannibálok, terroristák, gyerekmolesztálók, mániákus őrültek.Kívánom, hogy Vladimir Nikolajevvel egy cellába kerüljön csöves-kukás "Pirkadat úr" és panziós strici is. Boldog Karácsonyt! https://player.hu/eletmod/ilyen-az-elet-a-fekete-delfinben-oroszorszag-legkemenyebb-bortoneben/
Szerintem jó befektetési kapcsolattartó! Beszéltem vele. Nem találtam kivetni valót a munkájában, és a kérdéseimre adott válaszaiban. A naivitás más kérdés.
Kérdés kinek milyen adója van Éván kívül majd mindenkit sírni láttam ebben az évben. Felezéseket, negyedeléseket látni. Bluekban voltak hasznok, de a Bluesok nem vesznek ilyen kis papírokat. Múlt évben befizetett adót lehet visszaigényelni még, de a múlt év sem volt nagy szám szerintem kis papír fronton. Akkor is már feleztek a kis papírok kb
Hát szép szavakkal és ígéretekkel nem bánt szűken az biztos. Csakhogy egyszer valaki nagy ember azt mondta ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem mit teszek!
Nem értem ezt a KBR felhozást. Nem is csinál semmit. Mit beszél ki? Itt nekem Valentin az érdekes. Mi lesz azzal a perrel. Az a rész nekem nem tetszik. Elég elszánt. Szerintem nem nyom ilyen határozott szöveget a fórumra, ha nincs alapja.. de ezt Ők tudják, mi hogyan van.
vagy megkérdezte több minden másról, de mindenről IS hazudott neki... meg aztán itt az év vége és a futur részvényeseknek csak az adóoptimalizálás jut a Karácsonyfa alá, nyerőt csak ery rakott el.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)