Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az 5000 db-os vevő remélem kénytelen lesz feljebb lépni. Ha komolyan kell neki akkor 2400 fölé mehetünk, de valószínűbb hogy megegyezik egy eladóval és napi alatt megkapja.
2210-en megjelent 1900 db vétel. Ma is alakul a vételi oldal, ez azért sokat javít a közérzetemen. Realmadrid neked is eltűnt a pesszimizmusod úgy érzem.
szoktam en is olvasni a forumot, naponta tobbszor is bekukkantok, hatha megjelenik valami jo kis info, de mivel en nem igazan tudok hozzatenni, igy nem irok. szerintem tobben vannak igy vele, ezert kevesbe likvid a forum.
Arra emlékszem,hogy az ECO mindig jelentett.
Nekik szerintem azért is kellett mert mikor B.CS. átkötötte akkor irdatlan forgalom volt meg amikor Gerendai eladta a papírját és határidőt vett akkor ha csak azt jelentette volna,hogy eladta,akkor hatalmas esés lett volna.Tehát pontosan én sem tudom,hogy jelenteni kell vagy nem.
1 a lényeg,hogy nagyon stabil a parában is a papír.
Elemzésben pedig legyen igazad,hogy jön a kitörés.
Jönni fog az tuti,de nem min1 a kicsiknek,hogy mikor.
Szerintem jó papírban ülünk.(Én hosszab távra vettem és fekszem:)Felrántásokban sem szándékozom eladni.
Econet mindig bejelentgette a nyitott (zárt) határidős pozikat, vagy csak jófejségből tették, vagy kötelezettségből.
Ha nem bennfentes veszi határidőre és az 5%-ot nem lépi át vele, akkor nem hinném hogy be kell jelenteni.
1milla felett vett megint valaki 1ben.
Készülődik valami.
Nekem az tetszik(de nagyon)hogy ekkora parában nem volt aki bedobja:)Szinte minden papírt bedobtak,a Freet nem.Ez azt is jelentheti,hogy erős a papír,illetve nincsenek spekik a papírban.
Kevesen vagyunk akik kitartottak.Hamarosan csak nézik a papír rallyját akik kiszálltak.Nehézz lesz a visszaszállás mert nagyot tud ugrani a papír.
Remélem ezt rövid időn belül bemutatja.
Na akkor megint többen leszünk itt.
Na pont én is ezt akartam írni.Eladók feljebb vannak,vevők kivárnak.Ha feljebb állnak és forgalom is lesz a papírban akkor megvalósulhat a régóta várt kitörés.
Kevesen vagyunk kicsik.Valakik kiszippantották a parázók papírjait.Kiváncsi lennék ha a nagyok minden papírt bevallanának (ismerős vagy háttérból írányított cég)mennyi lenne a közkéz.Szerintem 30% alatt.
Egyébként úgy tudom,ha határidőre vesznek(1-én és
2-án ez történt)azt nem kell bevallani.(nem bíztos,hogy így van)A lényeg,hogy rövidre már erősödést vár valaki.Valószínű valami nagyobb elmozdulást várhat.
Remélem igaza lesz.
Jöhetne már valami + hír a cégről,mert már nagyon megszoktam,hogy lassan havonta benyögnek 1 + dolgot.
Miért nem vártak a vásárlók a 14 órai nyilatkozatig? Nagyon biztosak a dolgukban.
Most meg az Otp már majdnem plusz.
14 óra után ha nem tetszik a nyilatkozat akkor megint bezúzzák az Otp-t?
Ezt az őrült csapkodást.
Várnak.Ha nem jön be eladó,akkor kiveszik tuti.Szerintem lehet megint egyeztetnek 1-2 nagyobb pakk áráról.Ha para volt a BÉT-en mindig nagyobb pakkok cseréltek gazdát.
Más:Elkerülte a figyelmemet,hogy június 1-én és 2-án volt határidős kötés a Freebe.1-én 25ft-al,2-án pedig 55ft-al kötötték feljebb,a decemberi határidőt.Ez nekem is +80eft-ot jelent.
Ha valaki-kik határidőre veszik,az akár azt is jelentheti,hogy 1-2 hónapon belül várnak tőle 1 nagyobb emelkedést.(A Freeben nagyon kevés a nyitott határidő)
Ez mindenképpen jó.
köszi, jaja nem annyira vészes, felfelé az a 1800db a nagyobb falat, amúgy sima lenne az út felfelé... persze lehet 2400-on lenne vagy 5-10ezer db ismét :)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace