Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Hi!
Én már egyik sem, az elmúlt napokban 2300 on ezresével kiszáltam...1900-2200 ig vásárolt papírokból.
Elég volt, úgy nem ment a papír, hogy mögötte jó a cég, jók a hírek stb. A nyári cash és a nyugalom többet ér! Aki maradt annak jó kereskedést és emelkedést kívánok!
Túl optimista vagy , igaz én meg pesszimista, de én csak annyit látok hogy ahányszor elérjük a 2300-at , esetleg egy picivel fölé is megyünk, abban a pillanatban már nyomják is le.
Ha ennyire jó a részvény, ha nagy jövő előtt áll akkor miért akar valaki megszabadulni 30000 db részvénytől? Itt valami nem stimmel.
Ha már 2300-on ennyi az eladó, akkor szerintem 2500-on még több lesz, hisz aki 2000 Ft óta veszi az ott el is adja, nem fog tovább kockáztatni.
ne mar, a brokerek olyan melyen latjak a konyvet amennyire akarjak, de legalabb 20-at latnak. ahhoz nem kell leonteni, hogy belepillantsanak mi van lejjebb.
2200-n valaki eladta oszt' kesz. lelke rajta.
en is eme utobbira szavazok. ha belenyulnak, kiveszi, vagy feljett teszi. tegnap is ugy tette be, hogy legyen alatta egy par papir, ma is 2355re tette, ahol volt mar 75 darab. nehogy belevegyenek a 30k-ba. az csak mutatoban van ott. ezert gondolom, hogy eltunik az ha belevesznek.
Azért kalkuláljuk bele, hogy ahhoz, hogy valaki(k) kirántsák a 30k-t el kell költeniük majd 71 milliót. Tetemes összeg, bár tény, hogy jelzésértékű lenne.
Nem várom, hogy hipp hopp kikapják, annál inkább, hogy 20-30 forintokkal tolják feljebb és feljebb. Valahogy az az érzésem, hogy az az árfolyamakarbantartó felfele.
Még az idén a 3000ft majd olcsónak számít.Lehet 1-2 hétre fék az a nagy pakk,de le fogja gyűrni a papír.
Azért az nem természetes,hogy ekkorát 1ben betesznek.Ahogy látom nem nagyon ijed meg senki:)
Ennyire jó kezekben van a papír?
Ha most nem ijedeznek 30edb-os eladástól,ki lesz aki eladja majd feljebb mondjuk 2500-on?Hát nem sokan.
Ezért lehet 1 irdatlan nagy rally a papírban.Kevesen vagyunk kicsik.A nagyok itt nagyon rutinosak és akit lehet azt kiráznak.Van igazuk,mert gyorsabban ellenállás nélkül tudják majd az árfolyamot feljebb tolni.
Persze a cég 1-2 jó hírrel is megspékeli.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace