Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Szerintem nem ijedtek,hanem azt gondolják,hogy most belevesznek a nagyot eső papírba.Ez eddig nem jött be.
Látszik,hogy gyűjtik a papírt.Valaki nekiállt támasztani az árfolyamot.(2100-on 5000db vétel)Arra vár hátha valaki ráönti.
Aki ekkora tételben venne valami nagyobb emelkedést várhat.Lehet lesz kitörés,csak még türelmes.
Én a 2Q jelentés után minimum 2500 fölé várom.
Addig még azért akár lehet 1-2 meglepi is.
Gyűjteni kell tovább.Itt van jövő.
Szerencsénk volt eddig , mert már napok óta bent állt vételen 2200-on valaki, ha ő nincs itt is nagy bukta lett volna.
Mellette 2100 is állt valaki 5000 db-os vételi szándékkal , ezért bízom benne hogy ők tudnak valamit és majd megyünk feljebb.
Itt van valami a háttérben csak még nem tudjuk mi. Remélem hamarosan kiderül.
Szerencsere itt azert nem olyan nagy a panik (koppp, kopp, kopp). Latszik persze a hatasa, de ugy tunik, csak paran "ijedtek meg".
En meg mindig bizakodo vagyok...
Mondjuk nem teljesen értem hogy az Otp-s pánik miatt miért kell a Free tulajoknak is pánikba esni.
Minek dobott valaki 2200-on 63 db-ot , mikor láthatta pénteken hogy magasabban is veszik.
Beállt volna eladásra 2280-ra a 63 db-jával , ott is elvitték volna.
Remélem aki vette pénteken a pánik alatt is , az most is folytatja a vételeit.
2290, nem engedték esni, belevettek zárás előtt.
A múlt pénteken 2175-ön zártunk, a héten már volt 2375 is, és ha nincs Kósa és Szijjártó nyilatkozata akkor már 2350 körül zártunk volna.
Így is szép.
A mai eladások közepette is megvettek mindent, ezt valaki(k) gyűjtik és jól is jött nekik pánik mert így olcsón tudtak venni.
Azért nem gondoltam hogy ilyen gyorsan megkapja a 2200-as vevő, tényleg nagy a pánik .
Reggel még 2300-on sem lehetett kapni egy darabig most meg szórják 2200-ért.
Remélem most már hamar megjelenik a hír ami miatt vették és akkor a pánik eladók pánik vevők lesznek.
Még jó hogy 2200-on ott a vevő, és 2100-on is van vevő 5000db-al.
Pedig de szépen indult a nap.
Most vagy tényleg igazuk van , de akkor az előző kormányt le kell csukni, vagy riogatnak, de akkor őket kellene felelősségre vonni.
De persze senki se fog bűnhődni, csak a lakosság, a deviza hitelesek.
dehogy mennek börtönbe! haverok, üzlettársak, tettestársak! lásd csak a pintér-gergényi álomduót... ezek már annyi mindent tudnak egymásról, hogy ha lecsuknák a maszopot, menne utánuk a fél fidesz is!
Sajna ez van, csak azért kell szurkolni, hogy a hír ne mostanság jöjjön mert akkor valóban csak sávon belül marad...
A tegnapi és mai hírekkel kapcsolatban meg nem kérdés, hogy az előző csapat kompletten menni fog a börtönbe! A Kósa, Szijjártó nyilatkozat után ( amennyiben igazat mondtak )minden normális országban leültetik az elődöket, újratárgyalják az általuk felvett hiteleket még akkor is ha ez nagy kockázattal jár!
Tenyleg pech, amilyen szepen alakult a het. Viszont ha marad a 2200 feletti arfolyam, az meg nem olyan veszes, es talan hamarabb folytathatjuk, amit a heten elkezdtunk...
Persze kozben ne menjen csodbe az orszag, mert akkor ennek is kampec.
Kár hogy pár százezer forinttal lenyomták , miközben tíz milliók kellettek az emelkedéshez.
Majd ha jön a hír ami miatt eddig vették akkor meg visszamegy 2300 fölé, miközben az eddig vásárlók 2500 ról álmodoztak.
Miért mindig akkor történik valami amikor végre a Free összeszedi magát? Pech.
Mennyi pénzt is kaptak a görögök?
Lehet, csak erről van szó...Eddig arról beszéltek, nem veszünk fel hitelt, adót csökkentünk stb stb Mostantól az megy, a komcsik sokkal jobban kifosztották a kasszát mint gondoltuk, nagy a baj, tessék adni sok pénzt!!! Így lehet zsarolni az Eu-t, és valljuk be néhány mrd Euróból jól el lehet lenni egy darabig! Egy darabig!!!
Szerintem is tagadni kellene, ha tenyleg igy lenne, hogy nehogy bekovetkezzen.
Ezek viszont mar naponta durvitjak a nyilatkozataikat, mintha direkt arra jatszananak, hogy minel kozelebb keruljunk a csodhoz.
Mert ha sokat mondogatjak, akkor csodbe mehetunk akkor is, ha amugy messze allnank tole.
Mindenütt van ijedős kis büfi, 174 db-ot eldobott valaki, kár mert szép volt a hét , 2375-ön is volt kötés. Ez van , kezdődik elölről a 1900-2300 játék.
Az tőzsdei árfolyam egy dolog, az visszamegy, ha elmúlik a pánik. De ha bedőlnek a hitelek, akkor szopóág következik, mert akkor minden bedől, mivel hitelből van az ország(kisembertől a cégekig). Nem értem, miért mondják amit mondanak. Ha tényleg ilyen szar a helyzet, akkor tagadni kéne az utolsó leheletig(na meg a hazudozás amúgy is jól megy).
2300-on kiszórtam a nagyját, a maradék 1920 beker, ha addig lemegy visszaveszem mert ha megnyugodnak a "fiúk" újra indul a pihepuha...
Most csak ülés a pénzen és a kezeken!!!
Üdv
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace