Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ha drágának találná az eddigi vevő, akkor nem vett volna még 1100 darabot 2300-on. Maradt az óvatos napi vételeknél. Az viszont igaz, hogy mások is megjelentek csipegetni.
Itt nincs külföld, nincs (remélem) tőkeáttételes határidős pozi amit finanszírozni kell és fedezetként sem jó más pozi finanszírozására, tehát ezek alapján pánikeladások nem várhatóak.
Az viszont igaz, ha valaki mondjuk otp-t longol tőkeáttéttel és fogy a kerete, akkor inkább dobja a nyerőben lévő, vagy eddig nagyon halott free-t, mintsem a másik poziját, ilyen eladás lehet.
Technikailag tartom, hogy 2300-on átmegyünk szépen lassan, felette viszont nem látható eddig komoly tétel. A most megvett papírok sztem első körben 10%-kal feljebb, 2500 körül kerülhetnek elő. Ugyanakkor valaki valamiért gyűjti és az oknak előbb-utóbb ki kell derülnie.
Érdekes módon 2300 -on megint megjelent a rengeteg eladó. Itt az emelkedés vége.
Akik gyűjtötték, az elmúlt egy hétben erőteljesebben vették de úgy néz ki megvették a kellő mennyiséget, vagy most már drágálják és várják hogy visszamenjen.
szerintem ez is csak speki, hülyítik a népet... elhitetik, hogy na most tényleg meg fog indul és zutttyyy :)
ha meg akarták volna ugrasztani már rég 10-15-20% lenne... főleg, hogy nagyléptékkel felfelé szinte üres a könyv... vagy lehet épp ezt várják, hogy legyen sok eladó, és tudjanak anélkül sokat venni, hogy felvinnék az árakat az egekbe, mert ugye az nekik se jó, ha seccperc 15%-kal drágábban tudnak csak venni :)
Én továbbra is Humiba ragadva ülök, de néha rápillantok erre :)
Annyiszor megszivatták már itt a népet, hogy nem is merek arra gondolni, hogy talán már átjátszották a rv-k, amiket akartak és mehet (?)
Sokszor lehűtötték már a kedélyeket sajnos.
Nekem is feltűnt hogy nem vagy, nem mertelek emlegetni, nehogy az emlegetett szamár esete forogjon fenn, de szerencsére enélkül is visszataláltál a nyájba :)
Eltűnök 3 napra és megindul a Free.
Ezen az árszinten azért sokan adják az látszik.
Szokás szerint innen visszafordul ha csak valami bomba hír nem jön. Van rá esély , úgy látom valakik nagyon gyűjtik.
ricsit 50k-ra várják "elemzők", szerintem meg valakinek a nyakán maradt egy rahedli és felbeszéléssel akarja eladni :D
freesoft megtette a 15%-os "rallyját", szerintem visszaáll szépen 2200-ra.
Csodálkoznák, ha ma felfele menne a free. Aki tehette richtert vesz/vett :) Amúgy is a technikai mókusok szerint vissza kell mennie a bollinger szalagba.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace