Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az eredményre nagyon kíváncsi vagyok, most dől el , hogy érdemes volt tartani a részvényt vagy sem. A Q1 jó volt , de nagyon zavar az árbevétel csökkenés.
Július végéig , ha nem szivárog ki hír , stagnálás , utána vagy szárnyalás vagy zuhanás.
Pont 1 hónap.Lehet valami meglepetés is lesz?De mi.
Szerintem a héten csipkedik tovább.Nagyon titkolóznak a cégnél.Engem az egyebek érdekelnének,meg persze az eredmény is.
hát igen ez elég simlis dolog hogy igy adnak vesznek:,én sokáig biztam a gyors enelkedésben de tul sok ideig lekötötte a pénzem és elfogyott a türelmem aránylag igy is jol alakult az egész ha netán kicsit beesne lehet ujra beszállnék,de inkább emelkedjen sokáig :-)
Amúgy meg nem drága, épp hogy olcsó.... ha megnézed valamelyik nap, tőzsdén kívül ~3500huf körül áron cseréltek gazdát belső pakkok... ha ott tartanánk, akkor ez piacon történik....
Mondjuk én tiltanám az eféle, tőzsdén kívüli cserét.... csinálják piacon....
Nézze mindenki úgy a papírt, hogy még szeretne venni, mondjuk 2200 körül. 2 hete nem kapna. 2300-on talán, ha beállna oda. VAgy nem. Egyébként csak 2360-on, amíg ki nem vesznek ma is ezret és akkor csak 2400.
Az természetes,hogy aki adni akarja beteszi eladásra.
Az,hogy valaki betesz 120db-ot 2360-ra ez miért gond?Lehet kéne neki a pénz,vagy más papírt akar venni.Az is lehet,hogy próbálkozik és 2200-ra állna vételre.
Én azt sem látom gondnak,hogy ha valaki beöntené 2200-ig.A lényeg,hogy a napi átlag már napok óta nűl és felfelé kívánkozik.Eddig nagyban vették.1e-2e db-okat 1xre.Ez a jó.Mos kivárás és 1 kis szünet.1 hét és indul tovább.Vevő-k nem akarják meggrasztani.Ezek szerint még gyűjtik tovább.
Figyelem,hogy az elmúlt 2-3 hétben már határidőn is volt mozgás.Tehát valaki-k nagyobb elmozdulást vár.
Ez mind szép, de a könyvben megint lejjebb ment az eladói oldal, vevők meg igen alacsonyra álltak be. Még mindig bíznak benne hogy valaki megunja és rájuk önti.
Na a Richter és a Synergon is veszi a saját részvényeket.
Itt is el kéne kezdeni.Határidőre lehetne venni nyugodtan.Felhatalmazásuk is van hozzá.
Mivel az informatika a következő években kiemelt ágazat lesz,ezért a jövőben a bevételek és a nyereség is nőni fog.Leendő akvik további növekedést igérnek.
Nem nagyon van kockázat.
Egyedül a válság.Azt meg nehézz elképzelni,hogy tönkremennek a gépek és nem vesznek újat,vagy,hogy a jobb programokkal lóvét takarítanak meg a cégek és nem költenek rá.Már jövőre várok 1 nagyobb fellendülést.
Alulárazott a papír.
Szerintem többen most jöttek rá.Kicsi közkéz segíthet 1 nagyobb felpattanást.
Üdv!
Remélem ma is belevesz a gyűjtő 1000 db-ot legalább.
Pénteken picit türelmetlennek tűnt , hogy már 2370-ig kivette a könyvet. Remélem most már sürgősebb neki , mert hírek jönnek.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace