Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
szépen fel lett töltve a vevő oldal aprópénzzel hogy az 5-ös könyvben ne látszódjon a 2200-as csomag, dolgom sincs vele, csak megvárni míg lejön értem, de ha fölfele indul annak is örülök :)
Március végén tettem be legutóbb ezt a grafikont. Azóta nem is változtattam rajta szerintem. Akkor is 2300-nál jártunk és azt mondtam, hogy az a harmadik kísérlet és nem lesz meg az áttörés. Most azt mondom, hogy negyedjére meglesz, de az látszik, hogy az időtáv hosszú, hetekben-hónapokban mérhető.
Ez alapján a szintek: 2550 - 2735 - 3000 - 3400.
Lehet hogy lesz egy felmenetel 2550-ig, majd egy visszateszt 2300-ra és onnan 2750 körüli régióba. Időtávot tekintve ez kb a nyár, aug-szept. végéig.
Minden lehetséges.Ha nem lesznek vevők tuti,hogy lejjebb teszik,hogy holnap is többet tudjanak venni.
Hidd el,hogy sok kicsi eldobja.pl.a haverom is dobott
2270-en 1190db-ot.
Mi van ha nem jön vissza?
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace