Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Aki régebb óta figyeli a papírt tudja,hogy régebben akár 1-2 hónapig is volt,hogy szinte 0 forgalom volt a papírban.Az elmúlt hónapban (hónapokban)volt forgalom.A Freehez képest nem is kicsi.A gyűjtő rutinosan pihenteti.Ha 2300 fölé ment volna akkor a kitörésre,(mivel előtte az elemzők is ide tették a kitörést)megint elemezhették volna,hogy kitört és cél a 2700 és akkor több speki érkezik akik felhajtották volna az árat.1 kis öntögetés és ha nem jön hír akár 1-2 hónapig is itt maradhatunk.Az érdekes,hogy nem lett leöntve.Talán azért mert amikor letették 2200 alá más is vásárolt,vagy vételre állt.
A lényeg,hogy ki kell törnie és szerintem ha megteszi csattanós lesz.
Ez így van. Pihenő van.
Látni kell viszont hogy 3 hónapja 2000-nél voltunk. Most meg 2200 alatt még úgy sem akarják dobni, hogy láthatóan tök halott a papír. Az utóbbi 2-3 nap ebből a szempontból biztató. Fejlemény kell aztán reméljük olyan lesz amitől nem a megszokott formáját hozza.
Én konkrétan nem a ksz-ek miatt vagyok benne, nem akkor vettem.
Aki meg a miatt vette és azt várja hogy a 2013 nyarán lejáró keretszerződések pár hónap alatt teljesüljenek, az kicsit elrugaszkodott a realitás talajáról.Átgondolatlanul vette. Nyáron jöhet belőle sok.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace