Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A futik már plusszosak, egy jó GDP adat délután az USÁban és már száguldunk fel ezerrel, mármint a részvények többsége, a free csak egy picit fog emelkedni.
Talán most lehetett először tapasztalni ennyire gyors és konkrét ellen-reagálást 1 db-os barátunkra! Köszönjük, bárki is volt! (Én is nagyon bízom benne, hogy Free oldalról jött a felkorrigálás, és nem fordítva!)
Köszönjük. Szép volt. Kiváncsi vagyok ki volt az aki felhúzta kb. 1000 db-al, ha free-sek voltak akkor talán készül valami és nem akarják hogy beessen.
Ezek szerint 1000Ft-ért bocsátanák ki 6 millió darab 10Ft névértékű részvényeket, és darabjaként 3Ft volt a nyereség (P=1000, P/E=332). Tehát meg kell várni, amíg 1000Ft-ról 3Ft-ra megy le az árfolyama, és lehet vásárolgatni.
Vagy valamit elértettem?
idrimbe
A B-kategóriában debütál a Kulcs-Soft
2009.10.27. 10:15
A Kulcs-Soft Számítástechnikai Nyrt. 6 millió darab 10 forint névértékű részvény bevezetését kérte a Budapesti Értéktőzsde részvényszekciójának B kategóriájába - olvasható a BÉT honlapján.
A KulcsSoft a már tőzsdén lévő FreeSoft és Synergon mellett a IT-szektort gyarapítja várhatóan október 30-tól a Budapesti Értéktőzsdén. A tájékoztatóban a társaság nem tette közzé osztalékpolitikáját és nem közölt nyereség előrejelzést sem. A cég fő célja a meglévő, 40 ezer fős ügyfélkör megtartása és további növelése.
a veget mar nem lattam, de ha jol veszem ki a beirasokbol akkor az idiota (mar ha csak egy ilyen van - lehet valtott muszakban csinaljak) megint lekototte 1db-bal.
hat ez durva:-)))) mar komolyan csak hohogni tudok rajta.
1000 darabbal fel +0.5-re aztan 1 darabbal vissza -2% ala ezt nevezem.
ezek szerint megteheti, mert nincs vevoi nyomas, passzivak a vevok.
Ez az ötlet jobban tetszik,ha mindenki vesz 50 darabot napon belül,akkor 2100-2200-ig símán felhúzhatjuk.A gond csak ott van hogy ott már valszeg mi is realizálnánk,tehát rövid ideig lenne boldogság.:-)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace