Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
nagy a bukóm, mint másoknak is.
csak amíg itt tötyög a free, más papír hozhatna vissza a veszteségből. ezen gondolkodom, mert itt se bejelentés, se tájékoztatás, se semmi nem lesz. :-(
Szerintem nem vagy rossz helyen. Viszont tobbiek: Azt hiszem mar tobben is szova tettek, hogy unjak az allando pesszimizmust. Szerintem is tenyleg felesleges, mindenki aki penzt rakott bele az tudja, hogy hova tette (TOZSDERE!). Ha szerintetek esni fog 1900-ig, meg 1600-ig, meg 1400-ig en mondom adjatok el es ott meg vegyetek vissza. Ilyen 1*u! Felesleges lehuzni a tobbieket kedvet, azzal hogy ha esik 20 Ft akkor rogton irtok, hogy megint leontottek. Ezzel ti romboljatok a forumot olvasok bizalmat a reszveny irant.
Szerintem pl a 2000-2050 egyenlore eleg jo fogja es nem is varom nagyon lejjebb. Ha az "ontogetok" le akarnak onteni akkor mar reg nem itt lenne.
EZT HIVJÁK ÖNTÉSNEK!
PHYLAXIA eladott, csakhogy alacsonyabb áron állapodtak meg,igy addig vitték az árat ameddig az eredeti megállapodott árhoz nem értek.
Elég érthető?
Ez iskola példa volt ma.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace