Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Átlagom 2245 ft, 930 db. nem konyha pénz, nem sürgős, de ilyen semmilyen kgy. után eladom hamar és 1450-1650 körül vissza veszem.
Egyébként a véleményem leírhatom mint mindenki más, attól hogy eltér a tiedtől még nem kell berágni. Szabad vélemény nyilvánítás , mondd ez valamit?
Tégy belátásod szerint,csak azt nem értem hogy eddig bíztál,s nincs rossz hír,elment a kedved attól.hogy eladtak záróban kb 50 rv-t?Indul a para,de mire?Vagy még magasabbról ragadtál be?
fejezd már be... reggel óta oltod az embereket, hogy te hova várod meg ide esik oda esik. mond már meg nekem minek rontod itt a levegőt? ha ennyire látod, az esést akkor add el a picsába a free papirjaidat és menjél az otp topicba savazni!
Illés 200k-s pakkjából 53 e. db-ot a Generali, 120 e. db-ot Boródi Ferenc szerezett meg, de Ó ezt nem jelentette. Tudtommal, Boródinak nem volt 5% feletti részesedése, és az 1650 Ft-os leöntésnél volt 120 e db-os tétel, amit valószínűleg Boródi vett meg. Szerintem...
A projectről semmi hír, az előző 10 milliárdosról sincs semmi. Ezek szerint az előző kamu volt mert arról sincs hír hogy visszavonták volna, a cég első féléves jelentése kifejezetten rossz, mindenki a gigaprojectben bízott , de az ha minden jól megy akkor is csak 2010 3. negyedében jelentkezik előszőr az eredményben.
Ráadásul nem sokára jön egy mindenkit érintő tőzsdei korrekció, úgy hogy a céláram innentől 1650 Ft. egy hónapon belül, három hónapon belül 1450 Ft.
Lényegében semmi olyan pozitív hír ami miatt emelkedne a részvény. Pont mint pár napja a fotexnél. Gyors zuhanás a jövőhét elejére majd lassu lecsorgás. Alul a cég bevásáról , aki beragadt 2200 fölött az áron alul eladja csak hogy szabaduljon. Ebben már bízni nem lehet. Speki papír lett ez is.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace