Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
Sziasztok!
Az elmúlt 15 évben az őszi hónapok eddig 12 alkalommal koztak növekedést az árfolyamban...a maradék két évben az uralkodó negatív tőzsdei hangulat miatt volt esés...szerintem ez elég bíztató egy próbálkozásra....a készletadatok kevésbé számítanak (természetesen az átlagtól erősen eltérőket kivéve) mint a szezonalítás szvsz....vélemény?
A szerdai olajadatokkal együtt mindig megjelenik egy speciális gázkészlet adat is. Ezt tudja valaki, hogy mire vonatkozik?
Én is a csütörtöki adatot szoktam nézni, de sokszor csak ideig-óráig ugrabugrál az árfolyam, aztán folytatja útját. Tegnap a 3.849-es szint megfogta, egy ideje már támasz számára a 3.82 körüli árfolyam, nagy kérdés hogy most is kibírja-e, vagy leszakad?
Törölt felhasználó2010. 08. 26. 08:33
ma délután a földgáz adat eldönti hogy megy -e tovább lefelé.
Földgáz
Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
Üdvözlettel:
gilgalad