Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
szerintem minden marad a régiben.
2 hetente felpattan kb 4,1-ig onnan vissza kb 3,7-ig és most a felmenö szakasz kezdödik már 3,97 nél tartunk
Törölt felhasználó2010. 09. 29. 22:17
Mit vártok a holnapi jelentéstől???Valószínűnek tartja valaki, hogy hetek óta csak növekszik a készlet de holnaptól újra beindul a nagyüzemi kitermelés?
sajnos a szeptember nem hozta meg a várt felpattanást ( legalábbis 3,7 ről én többet vártam mint 4,1)
longot zártam....
maradt egy 3,7es long put nov 26
Én is realtime-ban nézem...egyébként a mai esés várható volt a tegnapi ,,jó,, készletadatoknak köszönhetően. Nekem volt még egy nagy csomag shortom azt el is adtam, de longban csak később gondolkozom...megvárom a jövőheti adatok mit mutatnak.
Földgáz
Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
Üdvözlettel:
gilgalad