Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
Az egész jó,szépen lehet vele hasítani ha felmegy neked 4,2 fölé...Nekem van egy kis shortom még 3,9nél...azt jó lenne kiszórni ma és beállni longra...
szvsz még benne van, hogy megnézzük a 3,7 szintet, az elég erős, én nem számítok annak a letörésére, de ez is csak egy vélemény...
kérdés a mai adatra, hogy reagálnak...
bízom a szezonalításban, szerintem emelkedni kéne 2-3 hónapos időtávban..
Nagy kő esne le a szívemről ha újra benézne 3.900 alá, mert egy elég nagy pakkom van még shortban. Mi a véleményed, elképzelhető, hogy holnap még alá megy ennek a szintnek?
szvsz marad a tendencia a tavalyi alatt, az ötéves átlag felett...
mindenestre egyenlőre nem igazán akar menni...se föl, se le...
türelem a 3,7 még mindíg támasz
egy kis unaloműzés:-)
az elmúlt három napban, jól lehetett rövid távon kereskedni, ellenálás-támasz szintekre nyitva-zárva a poziciókat...
szépen hozott..
Vajon mikor leszünk tartósan 4,000 fölött???
A szezon már rég megkezdődött de az árak még mindig alacsonyak...Kérdezem én:kinek az érdeke ez, mert nem az enyém :D:D:D
Valaki hozzászólás???
attól függ, melyiket nézed, a tavalyi készletnél -5,3%-al kevesebb, az öt éves átlagnál 6,2%-al több...de a szezonalitás az árat felfele hajthatja, az őszi hónapokban, az esetek nagy többségében...majd meglátjuk...
szvsz innen jó esélyel mehet felefelé a következő hetekben...
Földgáz
Úgy ítéltem meg, hogy a téma talán megérdemel egy külön szobát. Egyrészt az instrumentum különös ismertető jegye, hogy ciklikus és a szokásos őszi periódus előtt állunk éppen, ami könnyen lehet különös izgalmakat hozhat ebben az évben. Másrészt a téma iránti érdeklődés talán már elérte azt a határt, ahol már érdemes az OIL topictól különválasztani, hogy az erre az instrumentumra jellemző specifikumokat külön lehessen megvitatni.
Tehát, várok minden érdeklődőt, befektetőt, hogy remélhetőleg színvonalas meglátásaival gazdagítsa ezt a "szobát"!
Üdvözlettel:
gilgalad