Nalam BTC korrekcio meg nincs kesz, Viszont ETH a leszurassal kesz lehet. Mondjuk en tartom az ETH, COINt viszont eladtam es 177nel tervezem vissza venni.
BTC nekem kezd olyan lenni, mint az anticiklikus gazdaságpolitika előtti kapitalizmus. Egyre nagyobb amplitudójú hullámokban emelkedik. A mániákat mély depresszi követi. Az a kérdés, hogy ennek van-e határa.
Nekem az lenne logikus, hogy a BTC felezés után fele akkora szabadon hozzáférhető BTC lesz. Ha a vásárlási ütem nem csökken, akkor ennek emelkednie kéne.
Szerintem lehet DOW cegeket daytrade-re (!) ma zaras korul venni,. De BTC-t, es mas rizikosakat nem. A kozhangulat folyamatosan romlik. Nemcsak Mo-on. Ma mar az USA 2 fo hire: egyreszt hogy beleallnak 60Mrd$-al az ukran haboruba, a masik hogy vegigcsinaljak a Trump kozbuntenyes pert. Egyik sem a jokedvet erositi. . Ma bitcoin "felezes" van, csokkenti az uj bitcoin kibocsatast, es uj bizonytalansagot visz be, es a banyaszati haszon felezodik. SMCI es NVDA, az AI elso szakasznak ket kiralya hirtelen szembesult a versenytarsakkal: SMCI -20%, NVDA -7%. Az is rondan nez ki, hogy NFLX ma kimondottan jot jelentett, es esett -8%. Nagyon nehez lemeno trendben, korrekcios idokben jol tradelni es nem bukni. Ovatossag.
A Közel-Keleten pont az látszik, hogy Irán inkább kamuzott egy hatalmasat ("nem is támadtak meg minket"), minthogy háborúzni kezdjen....a fülét-farkát behúzta. Sztem a Közel-Keleten nem lesz sokkal durvább a hétvégén.
kabe most tartunk az eses felenel nq atvitte hetes BB kozepet lefele es havin is nagyon keri tovabb ha ez igy lesz, akkor pirosba megyunk hamarosan YTD kozel-keleten menni fog tovabb a buli valahol majus fordulojan lehet a hiszti tetozese a piacokon (ertsd apr-maj havi gyertyakat rajzoljak) kriptoban is billeg ha lefordulnak a trendekrol, akkor ott is lent lehetunk hamar mar mindenki azt hitte,hogy itt a rali, meg beulunk es megyunk fel a holdba persze de elotte egy stop vefurdot illene osszehozni -- sima bekeidoben itt lehetne valahol a korrekcio es arasszolhatna felfele a piac tovabb de baj van meg nagyobb vola kell, hogy utana mehessen minden meg magasabbra/meredekebben
Hol van pontosan a rés alja naposon? 737? Csak mert 740.51 eddig az alj, és kicsire nem adunk szerintem. A hétvége miatt kicsit aggódom, hogy most vegyek bele. Ki mit gondol, vesz, tart valaki smci-t?
János, foglalkozol még smci-vel? Opció, short, long?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.