Nekem van 17k db BORR. Mar eleg regen vettem. Egyelore a fo negativ tenyezonek azt latom, hogy a hitelproblemak miatt nem veszik az intezmenyek. De, a 3 nappal ezelottu Update szerint most mintha meglenne a hianyzo 100m$ megoldasa. . Legutobb OII (Oceaneering) adott update-et a hasonlok Driller cegek kozul, es 2023-ra a kilatas: " bookings and pricing will be strong for the offshore oil & gas field services industry ". . OII konkretan a tavalyi Q2 10 cent/sh profit utan, most Q2-re mar 15 cent a varakozast mond, es jovore a guidance 25 cent/sh. (vigyazat, a GAAP es mas szabalyok miatt oriasi az elteres lehet) Eves szinten idenre EPS=45 cent/sh, jovore EPS=1.0$/sh profit a konszenzus varakozas. BORR hasonlo meretu is mint OII, 2mrd arbevetel nagysagrend. . Ha BORR-ra az egyebkent hasonlo OII varakozas es trend igaz, akkor a BORR mostani szamok: Az utolso 2 jelentesben a profit -34 -35 cent/sh utan most Q2ben -23 cent a varakozas. Ez szerintem javulo trend, jovore mar zero veszteseg a guidance, es 2024re EPS=+68 cent. Nem csodajo, de eleg ok, hogy tartsam, egy ev mulva minden accounting szerint mar profitban lesz. A mostani 2.60$ arfolyamhoz kepest is 3x potencial, 2 even belul.
Szia Vadász! Sokan lennénk kiváncsiak (szerintem) az európai gázárak jövőbeli alakulására :) Ha van időd, rá tudnál nézni, mi várható? Márciusban mintha egy 2020-ban induló impulse 5 hulláma ért volna véget márciusban. Azóta elindult lefelé, de kérdés, hogy ez csak korrekció lesz vagy jelentősebb csökkenésre kell felkészüni?
Egy swing duplat latok benne augusztusig, a jelentes varhatoan nagyon kedvezo lesz, utana jol megtepik az arfolyamot es a tetejen higitanak es ezzel a hitelezok is megnyugodnak, elmaradhat a technikai csod. Foleg, hogy 65 NOK korul van a konyv szerinti ertek. Itt 25 korul ez egy jo dealnek tunik. Csak ne vigye csodbe a blackrock...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.