"legjobb tudomásom szerint ő itt él Mo-gon, és eeeelképesztően szenved szegényke a zorbánkormány alatt-miatt-annak okán-negatívumai következményeként" . En nem szenvedek. A gyurcsany kormany alatt is jol eltem, most sincs okom panaszra. Ami tolem telik megteszem es van is eredmenye. A legtobbszor pobt ezert nem abba szolok bele hogy mennyi a kenyer vagy dragab a villany esetleg az alma. Hanem foleg az orszagos szintu mutatokkal. . Es sehol se mondom hogy mindenkit megmentenek sehol sincs hiany. De amiket irok az igaz. A nemetek 5 ev plusz koltsegvetese netto befizetokent teny. A halalozasi statjaik kb mindenkinek jobbak mint mi. Nem fogom partpropagandahoz igazitani amit latok mint ahogy itt jo sokan. Amikor a Gyurcsanyek csinaltak szarul az se tetszett amikor az Orban az se. Itt viszont sokan szerintem 2006 ban is Gyurcsanyra szavaztak es most kompenzalnak es ugyanabba a 2006 os hibajukba esnek. . Es hogy miert nem vandoroltam ki? Mert nekem mint mar kismillioszor leirtam nem az orszaggal es a neppel van bajom csak a vezetesevel. Nalam a Fidesz az nem egyenlo az orszaggal. Ha valaki Orbant kritizalja nem a magyarokat kritizalja vagy mint most az egeszsegugyet. En a magyarokat es Magyarorszagot szeretem. A kulfoldi magyarokat is legyenek Romaniaba Angliaba vagy Hongkongba. A Fideszt viszont nem.
A 2008-as csúcstól azért nagyon messze volt 2015-ben és ráadásul nem is sokáig tartózkodott magasan. 2000-től meg folyamatos emelkedés volt benne, kisebb nagyobb megingásokkal egészen a 2008-as válságig.
Akkor a szépemlékezetű csótány és bajnai kormányok miért nem csökkentették egy ft-tal sem a gázárat ha 2008 közepétől 2010 áprilisáig az ár kb 70%-t esett? Monoton növekvő számlákat kaptunk amíg a Fidesz elő nem jött a rezsicsökkentéssel.. . "Amúgy meg hazudtál, hiszen azt mondtad, hogy keresni kell a 2010-előtti magasabb árakat." . Dehogy hazudtam. Csak szövegértelmezési problémád van: azt írtam, hogy lehet épp olyan periódusidőt találni - keresni kell, de lehet - ahol a periódusidővel számolt gáz ÁTLAGÁR épp 2010 elejére jön ki a legmagasabbra. (Valójában egy szépítési lehetőség lett felkínálva, hátha kibontod mert akkor a másik oldalról haraptam volna beléd. Dehát nem bontottad ki...)
"Mondjuk lehet találni olyan periódust, ahol épp 2010 elején a legmagasabb a gáz átlagára, keresni kell, de van olyan :)" Tehát itt hazudtál! Végig magasabb volt mint jelenleg, ráadásul többszöröse volt a mostaninak.
Előtte meg évekig mekkorát emelkedett! A 2010-es kormányváltás előtt másfél évvel kezdett esni és azóta is mélyponton van! Kíváncsi leszek, hogy a csuti potrohos mit fog tenni, ha a gáz ára újra többszörösére drágul mint a 2008 as válság előtt. Amúgy meg hazudtál, hiszen azt mondtad, hogy keresni kell a 2010-előtti magasabb árakat.
valóban ilyen pontosan nem tudtam, mint Te, de egy 0%-os árt, ahova az embered tartozott, nem egy olyan dolog szerintem amire bárki is emlékszik. Még az is szép dolog szerintem, hogy egy ilyen nevenincs, nímandokból álló árt nevére emlékszem. Ettől függetlenül, hogy te kigugliztad gyorsan a választási eredményeket azon a tényen nem változtat, hogy Bajnai teljesítményét úgy értékelték az emberek, hogy nulla százalékuk szavazott rá, nyilván te ige, de túl sokan nem gondolkoztak hasonlóan, mint te szerencsére.
Nem tudom miért jó neked hazudozni? Te milyen chartot nézel? A 2008-as válságig a gáz többszörösére drágult a 2000-es évektől. Jelenleg a béka segge alatt tartózkodik már évek óta.
FIDESZ főbb bűnei közül (nagyjából időrendben): 1) Devizahitel bevezetése 2) 2006-os zavargások megszervezése, a focihuligánok a magyar politikába beemelése 3) Államcsőd emelgetése egy devizában eladósodott országban 4) Magánnyugdíj ellopása 5) Alkotmány megváltoztatása 6) Választási törvény folyamatos változtatása 7) Traffikmutyi 8) Földmutyi 9) Közbeszerzésnek csúfolt lopások 10) TAO lopások 11) Stadionépítések 12) Ügyészség bekebelezése 13) Alkotmánybíróság bekebelezése 14) Igazságtalan SZJA 15) Lepaktálás a bankokkal és napi árfolyamon visszaváltása a devizahiteleknek 16) Sajtó bekebelezése (újságok, tv-k stb.) 17) Folyamatos uszítás és gyűlöletkeltés (Gyurcsány, Soros, Brüsszel, migráns, EU) 18) 2018as választások utáni ellenzéki önkormányzatok támadása 19) Közmédia teljes eltorzítása és propaganda hellyé téttele a kormány reklámozására és az ellenzék lejáratására 20) Rendőrállam 21) Érzéketlen covid járvány kezelés és a felelősség folyamatos hárítása stb-stb.
A lényeg, hogy fingod nem volt a 2014-es eredményekről, de azért 2-szer hozzászóltál. Ha másról is kb ilyen szintű ismereted van, akkor inkább ne is beszélgessünk.
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️