Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 31. 07:57

Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️  

A Fidesz újra győzni fog
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2021. 03. 31. 17:37
Előzmény: #258  hajrámagyarok71
Magadtól nem tudsz rákeresni, mit csinált Bajnai? Rendbeszedte az állam pénzügyeit, előkészítette a terepet a következő kormányak, takarékos irányba mozdította az államot, több éves tervet tett le az adórendszert tekintve.
2009-ben:
  • 5 százalékos munkaadói járulék-csökkentés a minimálbér kétszereséig
  • Az szja alsó sávhatára 1,9 millió forintra nő
  • 20-ról 25 százalékra nő az áfa, de létrejön egy kedvezményes, 18 százalékos kulcs a tejre, a tejtermékekre, a pékárukra és a távfűtésre
2010-től:
  • 5 százalék munkaadói járulékcsökkentés a teljes jövedelemre
  • Megszűnik a tételes egészségügyi hozzájárulás
  • Az szja alsó sávhatárának megemelése 4-5 millió forintra
  • Az szja kulcsok csökkentése 15-17, illetve 33-35 százalékra
  • Összbruttósítás: a bruttó bér plusz a járulékok együtt válnak adóalappá
  • Általános értékalapú ingatlanadó bevezetése, progresszív rendszerben, vagyis a gazdagabbakat jobban sújtaná
  • Egységes 19 százalékos társasági adózás, a különadó és a kedvezmények megszüntetése
Állami takarékossági intézkedések:
  • A miniszterek és államtitkárok fizetése 15 százalékkal csökken
  • Felére csökken az állami vezetők külföldi útjainak napidíja
  • Nem válthatják meg pénzzel az állami vezetők ki nem vett szabadságát
  • Maximálják az állami cégek vezetőinek fizetését
  • Csökkentik az állami cégek igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjainak illetményét
signal2
signal2 2021. 03. 31. 17:33
Előzmény: #244  hajrámagyarok71
"Nyugdíjasoknak infláció alatti nyugdíjemelés? Ezt úgy érted, hogy Gyurcsányék alatt volt, ugye? "
Én nem írtam infláció alatti nyugdíjemelésről, tehát nem is gondolhattam sehogy. Akkor pontosan mi az ide vonatkozó kérdésed?
Ezeket tartotta meg: a 13. havi nyugdíj eltörlését, a családi pótlék befagyasztását, a nyugdíjkorhatár 65 évre emelését (jelenleg is zajlik, 2013 és 2022 között).
Sajnos nem tartotta meg pl. az ingatlanadót, és közmédia támogatásának visszavágását.
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 17:27
Előzmény: #251  Peterbond
Idézz már kérlek tőlem, hogy mire mondtam, hogy arany, amit a fidesz csinál? Azt kérem már mióta, hogy sorolja fel valaki végre a gyurcsány-bajnai páros érdemeit. Ha ti sem tudjátok, mit vártok a másik oldaltól, mit ismerjen el? Ha kormányváltás lesz jövőre és nem megszorításokkal folytatják, mint ahogy 2010-ben abbahagyták, ígérem én leszek az első és megkövetek mindenkit, hogy tévedtem és beállok az O1G táborotokba.
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 17:22
Előzmény: #252  Peterbond
Elhiszem, hogy írtál ilyet, nem vitatom még úgysem, hogy nem bogarászom végig a hozzászólásaidat 1 évre visszamenőleg, de nem konkrétan csak rás értettem ezt, hanem általában az ellenzéki beállítottságúakra. Legalább azt ismerd el, hogy ebben igazam van.
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 17:19
Előzmény: #251  Peterbond
Én azért ennél konkrétabbak várnék, mert szerintem, hogy elkényeztették a közszolgákat meg a nyugdíjasokat, ezért nem lehet komoly pozitívumnak venni. Egyébként sem Medgyesyt kérdeztem, hanem a Gyurcsány-Bajnai duót. A családi pótlék  egész pontosan hogy emelkedett 2004-től 2010-ig? Most 12.200, nem változott 2010 óta ezt tudom.
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 17:16
Előzmény: #250  Peterbond
ez valóban komoly dícséret, hogy bemásolnak egy kiragadott mondatot egy szövegkörnyezetbőől? Akkor miért változtatott gyökeresen a Bajnai féle megszorításokra alapozó gazdaságpolitikán?
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 17:12
Előzmény: #249  Törölt felhasználó
Ezt a baromságot hányszor fogod még leírni? :)
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 17:09
Előzmény: #246  Peterbond
Miért kell megint hazudni?  https://nav.gov.hu/nav/archiv/szolgaltatasok/adokulcsok_jarulekmertekek/adotablak/sav.html       Tudod, a hazug embert könnyebb utólérni, mint a ...... :) Főleg az internet világában. 5 millióig volt 17%, felette 32%, és akkor vezették be a szuperbruttót, azaz nem a bruttó béred után számolták, hanem azt megnövelték 27%-kal. 2009-ben 18 ill. 36% volt a két kulcs szuperbruttó nélkül és 1,9 millió az összeghatár. Azaz hiába csökkent az adókulcs te több adót fizettél. Most komolyan? Miért kell mindig hazudozni? A te véredben is gyurcsány vér folydogál?
Peterbond 2021. 03. 31. 17:06
Előzmény: #248  hajrámagyarok71
"Gondolom, ha visszalapoznék tavaly tavaszra mindenki a Fidesz járványkezelését dicsérte közületek a kevés számú áldozat miatt, ugye jól gondolom? "
.
Visszakeresheted pont igy volt, hogy leirtam hogy nalunk tenyleg nincs extra halalozas, nincs tavasszal jarvany. Persze leirtam azt is hogy hisztikeltes a Pesti uti idosekotthona koruli Karacsony vadolas mikor szinte biztos hogy a korhazbol visszahozottak hoztak be a virust ergo nem az orvos otlete vagy nem lete volt a donto. Orvosok korhazbol kuldtek vissza fertozott betegeket mert nem teszteltek oket.
Peterbond 2021. 03. 31. 17:03
Előzmény: #248  hajrámagyarok71
Most ideztem orbant. Signal irt neked de pont mint 4-5 masik temaban az elmult napokban mindent lesoporsz mintha megse tortent volna majd tovabblepsz.
.
Mellesleg miert kene nekem Gyurcsanyt dicserni. Szerintem is szarul vegezte a dolgat. Csak en a fidesz eseteben is ugyanugy a rosszra ramondom hogy rossz te meg hogy arany.
Peterbond 2021. 03. 31. 17:01
Amugy mivel nekunk ugyse hinnel ittvan maga Orban Viktor 2010 ev vegi interjuja nemet foldon:
.
https://privatbankar.hu/cikkek/migracio/orban_megint_kulfoldon_dicserte_a_bajnai-kormanyt-231457.html
.
Idezem:
.
Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen.
Törölt felhasználó 2021. 03. 31. 16:58

Nem kell ezt ennyire cifrázni!
A potrohos csuti ellopatta a forint értékének 40%-át!
Tehát, elvett a családoktól, nyugdíjasoktól, dolgozóktól.
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 16:56
Előzmény: #245  Peterbond
Akkor írjál te pozitívumot a Bajnai - Gyurcsány kettős intézkedéseiről. Ezt kérem már mióta, de eddig ezzel kapcsolatban néma csend. Az  a baj, hogy erről még ti sem írtatok semmit. Ellenzéki oldalon lehet találni a Fidesz intézkedéseivel egyetértőt? Na ne lódíts már ekkorát :) Gondolom, ha visszalapoznék tavaly tavaszra mindenki a Fidesz járványkezelését dicsérte közületek a kevés számú áldozat miatt, ugye jól gondolom?   Biztos Gyurcsányék is csináltak volna kormánypropagandát, ha lett volna mit propagálni. Volt viszont Horn Gábor, aki a vizitdíj mellett kampányolt :)
Peterbond 2021. 03. 31. 16:55
Előzmény: #246  Peterbond
"Ergo a Fidesz kormany az "
.
Helyesen a Bajnai kormany.
Peterbond 2021. 03. 31. 16:54
Szjahoz es bajnaihoz csak annyit a 2010 es SZJA kulcsa 17% volt. Es 5 millio felett ( mai szinten ez minimum 10 milliot jelent ) lepet be csak a 2. Kulcs.
.
Ergo a Fidesz kormany az akkor havi 450.000 et mai szinten kb 1milliot keresok eseteben az ezen felulit adoztatta volna. A Fidesz a magas kulcsot errol levette de elvette az alacsonyjovedelmuek adokedvezmenyet. ( szuperbruttot 2013 ban vezette csak ki ).  Csak hogy tudjuk mi volt a bajnai fele szja. A korabbi 1.9 millios eves hatar szerintem is nevetsegesen alacsony volt 2. Kulcshoz.
Peterbond 2021. 03. 31. 16:45
Előzmény: #240  SeldonKuper
Egyet idez kerlek itt fideszestol ami szerinte jo volt akar gyurcsany akar bajnai akar barmelyik ellenzeki intezkedesben. Soha ilyet nem talasz. Fidesz intezkedesel egyetertot meg talasz boven ellenzeki oldalon is. De valahogy a legnagyobb kettosmercet alkalnazo fideszesek kerik szamon masokon a nem is letezo kettosmercet. Hajramagyarok a legjobb pelda errol a ketrol.
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 16:42
Előzmény: #243  signal2
Nyugdíjasoknak infláció alatti nyugdíjemelés? Ezt úgy érted, hogy Gyurcsányék alatt volt, ugye? Mit tartott meg a Fidesz? Például a szuperbruttót? Valaki képes volt itt azt hazudni, hogy azt a Fidesz vezette be? Az SZJA is 15% volt egységesen, azt is megtartotta a Fidesz, meg Bajnai családtámogatási rendszerét, igaz? A 13. havi nyugdíjat is a Fidesz vette el? Azon sírtok, hogy a családi pótlék nem emelkedett? Adójóváírás formájában a többszörösét megkapják a családék. Ezek szerint neked nincs gyereked, mert ezekről fogalmad sincs az irományod alapján vagy szokás szerint elferdíted a tényeket. Ja és a GYES-t sem vezett vissza a Fidesz, amit a BAjnai elvett. Kérlek benneteket soroljátok már fel hosszan, a Gyurcsány- Bajnai kettős pozitív intézkedéseit. Sokszor kértem már, de ezen a kérésen eddig valahogy mindenki átsiklik:)
signal2
signal2 2021. 03. 31. 16:29
Előzmény: #238  hajrámagyarok71
Hát, a nyugdíjasokat eléggé elkényesztették, illetve még medgyessy a közszolgákat is. De mondhatnám, hogy pl a családi pótlékot is folyamatosan emelték. 
Az az érdekes, hogy Bajnai intézkedéseit jóformán 1/1 megtartotta a fidesz, tehát azokkal egyetértett. Sőt, adott esetben még rátett egy lapáttal, pl. a minimumnyugdíj és a családi pótlék hosszútávú befagyasztásával. T.képpen a nyugdíjasokkal fizettete meg a mostani kormány az egyéb pénzosztásokat.
Törölt felhasználó 2021. 03. 31. 16:11
PL., hogy a nyugdíjasoknak infláció alatti emeléseket adott, ez szerintem jó, na nem a nyugdíjasoknak hanem a Mészáros, Tiborc, Orbán családnak. Többet tudnak dubajozni meg repkedni a Maldív szigetekre tökeiket áztatni.
hajrámagyarok71 2021. 03. 31. 15:28
Ezt most nekem címezted? :)

Topik gazda

Zajo
Zajo
3 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek