a legjobb "fék" az olyan magabízó népesség amely: 1. nem akar adót fizetni 2. nem szereti ha mikro-menedzselik az életét ajánlom az az USA kapcsán a Whiskey felkelés történetét, ezek után hosszú évtizedekig nem is nagyon próbálkozott a szövetségi állam közvetlen adókivetéssel... jól tudták: úgy sem fogják befizetni és azzal is tésztában voltak, hogy a nyakas farmerek a Washington-ban megálmodott "jogszabályokra" sem vevők kb. erre épült a világ legsikeresebb állama
az általad citált dolgok azonban remekül elvoltak állami dotációk és restrikciók nélkül is azért győztek mert minőségi különbséget képviseltek... köze nincsen ezeknek a CO2 mániás zőődre mázolt neomarxisták internacionálisa agymenéséhez... azok leginkább csak pusztítani tudnak...
nem én akarok választást nyerni, hanem a hozzád hasonlók én speciel nem hiszek a demokratikus választásokban ezért nem is szoktam azon hőzöngeni, hogy a jónép nem az én agymenésem mentén szavaz a demokráciában törvényszerűen a mennyiség győz a minőséggel szemben nem érdemes ettől a rendszertől túlzottan sokat várni
inkább mulatságosnak találom azt amikor két "birka nemzetezés" között vki azon lamentál, hogy miért nem szavaznak az "önzetlen" világmegváltó ötletei mentén a zemeberek:)
Fidesz-bűnözés