kb. annyit jelent, hogy ugyanúgy egy heterogén csoportra utal mint a topic címe:) megjegyzem a topic címe ilyen alapon a fórumszabályzattal is ütközik...
Nem tudom neked mit jelent a "cigánybűnözés", (nem is érdekel), nekem nem sokat, mert a tapasztalataimmal megegyezik egy 2014-es kutatás végkövetkeztetése: “A hazai bűnözést a települési fejlettség, a zsúfoltság, az anonimitás, a
számosabb bűnelkövetési alkalom generálja, és nem egy kisebbségi
népcsoport feltételezett bűnelkövetési hajlama.“ Először kutatták a cigánybűnözést - és kiderült, hogy nincs olyan
miért van olyan érzésem, hogy a topic (meglehetősen következetlen...) indítói pl. a "cigánybűnözés" kifejezés kapcsán látványosan dobálnák magukat fasisztázva?:)
Legyen már valami ami kapcsolódik a topik címéhez: . "Mi is többször írtunk arról:
Orbán Viktor és az akkor még szabadlábon lévő szociáldemokrata (PSD)
pártelnök, Liviu Dragnea megegyezett, majd ezek után a magyar
kormány kiszervezte közel százmilliárd forint (!) elosztását egy
külföldön működő alapítványnak. Az erdélyi Pro Economica különféle
pályázatokon támogatást oszt erdélyi gazdáknak, de erős a gyanú, hogy a pénz egyharmada PSD-s politikusoknak jutott. . A nyertesek kiléte máig nem nyilvános, pedig vannak, akik
milliárdokat kapnak a magyar adóforintokból. A magyar politikusok
többször hálálkodtak az azóta börtönben ülő román pártvezérnek: a
mezőségi támogatások záróünnepségén az MTI beszámolója alapján Magyar
Levente külügyi államtitkár külön köszönetet mondott a korrupt
politikusnak, mert „támogatása nélkül a projekt nem érte volna el a
jelenlegi stádiumot.” . Azóta viszont új kormány van Bukarestben, a PSD ellenzékbe szorult. Ennek meg is lett a következménye: a G4media.ro beszámolója szerint
Marius Lazurca, Románia budapesti nagykövete egy békéscsabai
rendezvényen magának Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek mondta el a
diplomáciában meglehetősen szokatlan élességgel, hogy a bukaresti
kormány nem egyezett bele az erdélyi gazdák magyarországi támogatásába." Beszólt a román nagykövet Semjénnek: Budapest nem támogathatja az erdélyi gazdákat
Nem kellene bitcoint bányászni és lenne bőven energia, le lehetne állítani a szénerőműveket. Sőt, nem kellene talajfűtés a stadionok gyepszőnyege alá, nem kellene a plázákat 26 fokra felfűteni, vagy nyáron 15 fokra lehűteni.....és még sorolhatnám. Ahogy nézem, a megújuló energiaforrások csak a megnövekedett igényt tudják kielégíteni, pedig mindenhol spórolunk.
vedd észre: háromszor is válaszoltam a nyomorult kérdésedre... és akármeddig fogod kérdezni ugyanezt a választ fogod kapni, bementem abba az istenverte szavazófülkébe és odanyomtam egy x-et annak a szerencsétlen ellenzéknek:)
Fidesz-bűnözés