Kolléga úr itt az oldalon növekedési részvényekről van szó, ezekbe a részvényekbe nem fundamentális alapon, hanem a jövőképük alapján fektetnek be a spekulánsok. Ez évekig a Tesla esetén is így volt, amely cég évekig veszteséges volt mégis ment felfelé az árfolyama. A QS 2024-re ígéri az új akkumulátorának gyártását, ha a jövőképe igazolást nyer 362 dollárra várják az árfolyamát. Aki nem hisz a cégben, az még mindig technikai alapon spekulálhat az árfolyam mozgásra.
QS videót megnéztem és a videó maga is nagyon beszédes, de méginkább a kommentek alatta. Nagyot néztem, hogy a cég néhány hét alatt 12-szerezett, de most, hogy tudom, 2024-ig gyakorlatilag nincs is termelés, csak egy technológia, amiről a CEO maga is kicsit hebegve-habogva beszél... hát, nem tudom... mindenkinek a maga döntése, de én ebbe nagy pénzt nem tennék (ha egyáltalán)
Nekem 70-es szintről van egy pozim azt tartom nyugodt szívvel. Ezekkel a papírokkal mindig nagyon óvatosnak kell lenni! A tegnap nem mertem sajnos bővíteni, ma délután pedig nem volt időm a tőzsdére nézni. Tegnap túlzottan óvatos voltam, ha visszaesik a napokban felveszek egy újabb pozíciót!
Feltörekvő EV gyártók