Első ízben én is felpattanást várok, talán 32,80-33,0-ig, de inkább 35,30-ig ahol H1-en van egy nagyobb rés. Ott már szép korpa van rajta és a stop is a helyén lesz.
Szerintem inkább csak túl sok volt a spekuláns az EV részvényeknél, akik most egy kis negatív hír hallatán (rossz eladási számok, fertőzöttek számának megugrása) rögtön ki is ugrottak belőlük. A spekulánsok jelenléte eddig is nyilvánvaló volt a brutális árfolyamingadozásokból, ugyanis volt hogy egy-két nap alatt 50-100 százalékot emelkedtek ezek a részvények, majd be is estek. Viszont ez szerintem csak átmeneti esés, hamar "vissza fog fújódni az a lufi". Ezt nem hiszem hogy meggáltolná az, hogy a hagyományos autógyartók is belelendültek az ev-k gyártásába, attól még bőven marad tér a piacon az újabb autógyartóknak is. Így potenciálisan mindegyikben ott a lehetőség, hogy előre törjenek.
Szökik a levegő a lufiból. Egyrészt jönnek rá a népek, hogy lassan minden autógyártónak van versenyképes elektromosa. Mármint a Teslával versenyképes, nem a benzinnel. Valódi önvezetés és így robotaxi pedig nem lesz még évtizedekig (amit a témához konyító már az elején rávágott), így az kiárazódik belőle. Amúgy attól tartok, hogy mivel nem lényegesen jobb az elektromos, mint a benzines, sőt, macerásabb a töltögetés, így kínkeservesen fog terjedni. Oké, hogy 2030-tól csak elektromosat lehet eladni itt-ott, de ha nem kell a népnek, akkor majd alakítanak rajta.
Olvastam róla pár érdekes cikket. Gyorsan tölthető szilárdtest aksis szabadalomra kapja a hypeot most, pedig nem friss a hir, csak most jutott el a tudatáig az elemzőknek vagy nem tudom.
Sziasztok, Fiscerről mi a véleményetek? Az utóbbi napokban nagyon megvadult. TA-val nehéz kapaszkodót találni, talán egy sáv berajzolható, annak célára 32,5 körül lehet, amit talán már ma meg is közelítünk. (Picivel 19 alattról vagyok, szóval poziból figyelem. )
XPEV szerintem 2023-ban már lesz olyan negyedév, ami profitot fog termelni. Érték alapján én úgy gondolom, hogy az a reális, ha az XPEV részvénye kb. 25%-kal olcsóbb, mint a NIO részvénye. Most valahol egymáshoz viszonyítva jó van árazva.
Marc elejen meg jonnek a 2021es ev februari adatai. Arra azert vagyok kivancsi mert a kina gyakorlatilag februarban áll es unnepelnek, tehat nagy csodat nem varok, de kuvancsi vagyok rá. Marc.8an viszont jelentes, annak brutalnak kell lenni.
Ezt jó látni. Már a márciusi jelentésben meglepetés számok érkezhetnek, de igazán nagy durranást a következő jelentésekben fogunk látni. Q3-Q4 szerintem nagyon betyáros lesz már! Igyekszem ésszel, sávosan feltankolni a részvényből! :)
Köszönöm a véleményedet, Én kevésbé vagyok chart mágus. Januári eladások elég szépek lettek: XPeng Announces Vehicle Delivery Results for January 2021
02/01/2021
• 6,015 vehicles delivered in January 2021, a 470% increase year-over-year
• Third consecutive month of record-breaking delivery, consisting of 3,710 P7s and 2,305 of G3s Forrás: https://d18rn0p25nwr6d.cloudfront.net/CIK-0001810997/26fd39b9-425a-4b52-a55e-dce7bfbba873.pdf
Hasonló véleményen vagyok én is, annyival kiegészítve, hogy a két részvény chartját nézve TA szempontból sokkal vonzóbb számomra XPEV. Lehet, hogy csak azért mert XPEV később került parkettre, de NIO-ban 2020. május óta 13!-szorozás volt. Több mint 80mrd usd kapitalizációt elérve. XPEV a harmada ennek, természetesen tudvalevő, hogy a cég is egyelőre kb. fele mint NIO. . NIO teljesen egyedülálló ugyanakkor az akkucserés pontokkal. Nem tudom, hogy ez mennyire van koncepció szintjén. Afelől nincs kétségem, hogy a user örül egy ilyen megoldásnak, de ez nem lesz e túlságosan költséges a cég számára?! Hova raknak ilyen pontokat, hány beállás lesz, milyen gyorsan cserélnek akkut, hogy érinti ez az akku garanciát (mert akkor a csere után más akkuját kapod vissza? és ha ez egy degradáltabb akku?. A csere után tárolni kell, és meg se sérüljön amikor ki be pakolják. Egy telefonban sem az akkut cseréljük hanem feltöltjük, mert ha ki-berakosgatnám akkor az élettartam is más volna (persze tudom, nem vonható egy kalap alá egy telefonnal). Szóval jó sok a kérdés itt még, de a töltőhálózat fejlődésével ha a csere 10 perc, a 20->80%-ra töltés pedig 25 perc volna, akkor ez nem akkora előny már a versenytársakkal szemben. Az Ionity töltőin ez a töltési sebesség (persze ha kocsi fedélzeti töltője fel is veszi azt!!) már most is megvan. Összességében én úgy gondolom mindkettő befutó lehet, és mindkettő előtt nagy jövő állhat. Így a döntő tényező az árazás és a szimpátia lehet. Termékszinten: ízlések és pofonok, a Nio ET7 ugyanúgy fasza és innovatív járműnek tűnik mint az Xpeng P7.
Ha engem kérdezel, most csak egy gyors vázlatos választ tudok adni: Az XPEV-ben nagyobb potenciált látok, talán jobban start up (vázlatosan
összefoglalva)…. . Gyakorlatilag az összes adottsága jó, politika mellette van (és
Kínáról beszélünk ez egy nagyon nagy előny, 3. gyárba nagyon jelentősen az
állam is beszáll, Xpeng rendőrautók már mennek Guangzhou, nyitottak tavaly
Norvégba, idén még vagy 8 másik országban is, pl.: Brazil, Orosz stb.) Szerintem jobb a szoftver mint a Nio-ban (de ez csak vélemény erről nem szeretnék vitatkozni senkivel). Arányban kevés
adóság, gyártás során új technikák, bővülő kapacitás stb….nagyon sokáig tudnám
sorolni. . Meg hát döntenem kell, mert szektorokat nézek és szektorok belül egy-egy nagy potenciállal rendelkező céget keresek (jelenlegi szektorok amiben nagy lehetőséget látok EV és egészség). EV gyártók esetében Én az Xpengre szavaztam, lehet nem jól, de bízok a jövőben. Nio-t is jónak tartom (nem szeretném ha bárki ezt úgy értené, hogy a Nioban nincsenek hatalmas lehetőségek.....)
Lehetséges a 30 USD leszúrás is (szépen jön lefele, bár nem jelentős forgalommal esik). Márc. 8-án jelentés és szinte mindenki jó számokat vár, aki hosszabban bízik benne (Én igen) annak ígéretes lehet a pozi építés.....
Ennyi erővel minden buborékba későn beszálló mehetne a bíróságra... Volt nekem is, 40-65, későn vettem, korán adtam, de a nyerő zsebben. Majd a teslát is pereljük, mert nem lett az egyedüli autó gyártó a földön, pedig az árazása szerint már illő lenne 😁
Elegge alaptalannak tunnek ezek a vadak. Eloszor is honnan tudjak hogy a technologia nem az amit gondoltak, honnan tudjak hogy a QS valoban mit allitott. Ha jol latom QS meg mindig 300% al dragabb mint az IPO utan volt. Nem vedeni akarom, de amiko nekem volt QS em en tisztaban voltam ezekkel a kockazatokkal.
Űdv, ha magyar bróker cégen keresztül veszek SPAC részvényt, és vágül az úgy nevezett "merger" megtörténik, akkor a cég változást (ticker változás is) a magyar bróker cég tudja kezelni ? Tudja a magyar bróker cég ennek a változás kezelésnek a menetét ? Vagy ez automatikus ?
Akármihez nyúl az emberfia seperc alatt lehet egy hétvégi ebédpénzt keresni a RITZ hotel VIP ebédlőjébe.A hazai piac árjegyzői a poros álláson sincsenek ehhez a pörgéshez és mennyiségekhez viszonyítva.Lehet a próbaidő végén csak emlékbe tartok egy-két rv-t a hazai parketten.Itt van a nagy pénz ,kis pörgésben.keresssünk! HS!!!
Megszívtam, még du beállítottam ehang vételt 300 db 31.1 dolcsira, 32 körül volt, utána nem tudtam nézni, most meg már nem is szeretném látni (pont nem teljesült) végülis csak 2k dodó bánta.... Részvét táviratokat lúzer jeligére a kiadóba várjuk.
Kolléga úr itt az oldalon növekedési részvényekről van szó, ezekbe a részvényekbe nem fundamentális alapon, hanem a jövőképük alapján fektetnek be a spekulánsok. Ez évekig a Tesla esetén is így volt, amely cég évekig veszteséges volt mégis ment felfelé az árfolyama. A QS 2024-re ígéri az új akkumulátorának gyártását, ha a jövőképe igazolást nyer 362 dollárra várják az árfolyamát. Aki nem hisz a cégben, az még mindig technikai alapon spekulálhat az árfolyam mozgásra.
QS videót megnéztem és a videó maga is nagyon beszédes, de méginkább a kommentek alatta. Nagyot néztem, hogy a cég néhány hét alatt 12-szerezett, de most, hogy tudom, 2024-ig gyakorlatilag nincs is termelés, csak egy technológia, amiről a CEO maga is kicsit hebegve-habogva beszél... hát, nem tudom... mindenkinek a maga döntése, de én ebbe nagy pénzt nem tennék (ha egyáltalán)
Nekem 70-es szintről van egy pozim azt tartom nyugodt szívvel. Ezekkel a papírokkal mindig nagyon óvatosnak kell lenni! A tegnap nem mertem sajnos bővíteni, ma délután pedig nem volt időm a tőzsdére nézni. Tegnap túlzottan óvatos voltam, ha visszaesik a napokban felveszek egy újabb pozíciót!
Feltörekvő EV gyártók